Promo

Kako da mirišete bez parfema

Za sve koji nekad nisu raspoloženi za oblak parfema oko sebe i žele da izbegnu štetne sastojke poput parabena, veštačkih mirisa i konzervanse, rešenje postoji u prirodnim proizvodima španske kozmetičke kuće Kemis
Nega
23:48h
Kako da mirišete bez parfema
Foto: Promo

Svako voli da miriše lepo, međutim možda nekad niste raspoloženi za oblak parfema oko sebe. Ili vam jaki mirisi smetaju, a trudite se da izbegnete štetne sastojke poput mineralnih ulja, parabena i veštačkih mirisa i konzervansa.

Ako je tako, rešenje postoji i zove se Keims. U pitanju je španska kozmetička kuća čiji su proizvodi napravljeni od pažljivo odabranih prirodnih sastojaka, formulisani prema poslednjim naučnim dostignućima i proizvedeni na najsavremeniji način. Jedinstven i drugačiji od svega što ste do sada probali, Keims je svojom filozofijom veran prirodi– za proizvode koristi pažljivo izučene biljne vrste i aktivne sastojke dok izbegava sintetičke i štetne komponente.

Obogaćeni termalnom vodom i aktivnim biljnim ekstraktima, sa neodoljivim mirisima koji asociraju na prirodu, Keims preparati za negu lica, kose i tela su podeljeni u četiri linije.

Jedna od njih je Rush Of Goodness. Samo ime govori o tome kako je bogata, a za to su se pobrinuli provereni sastojci, poput maslinovog ulja koje je moćan antioksidant, i ši putera, zaduženog za dugotrajnu i bogatu hidrataciju.

Više o Rush Of Goodness pogledajte OVDE.

Uživajte u jutarnjem ili večernjem ritualu, razmazite sebe, negujte telo i kosu kvalitetnim sastojcima i prepustite se očaravajućim prirodnim mirisima. Za početak, šamponom Rush of Goodness, obogaćenim proteinima svile koji kosu čine glatkom i elastičnom, operite kosu uz opuštajuću masažu glave koja će poboljšati cirkulaciju.

Sledeći korak je maska za kosu, koja osim maslinovog ulja i ši putera sadrži pšenične i sojine klice, vraća kosi ravnotežu i hrani je od korena do krajeva. Namenjena je dehidriranoj i oštećenoj kosi, koju će učiniti mekom, sjajnom i bujnom.

Kad ovu masku nanesete na opranu i prosušenu kosu, samo 5 minuta će biti dovoljno da joj pruži zaštitu od vremenskih uslova i izuzetnu hidrataciju, a u finom i nenametljivom mirisu koji ostaje u kosi ćete uživati danima.

Na kraju, puter za telo. Prosušite telo peškirom, nanesite na kožu ovaj hranljivi balzam bogate teskture, i umasirajte ga dok se potpuno ne upije. Posebnu pažnju obratite na delove kože koji su skloni isušivanju, kao što su kolena i pete.

Postanite član PurityBoxa i saznajte više o bogatoj ponudi proizvoda i aktuelnim promocijama OVDE.

Luksuzna nega Rush of Goodness putera će kožu učiniti elastičnom i svilenkastom, a očaravajući miris će vas dugo pratiti. Posle ovakvog rituala koža i kosa će biti svilenkaste i negovane, a umesto jakih parfema, uživaćete u luksuzu prefinjenh mirisnih nota prirode.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs