Prvi žigolo Japana

Izlazak s njim je luksuz, za noć zaradi 200.000 dolara: Žene su rado na listi čekanja! (FOTO, VIDEO)

Ne voli da ga nazivaju žigolom, već pratnjom, jer njegove usluge ne podrazumevaju seks, ali je i to moguće
Lifestyle
21:48h
Izlazak s njim je luksuz, za noć zaradi 200.000 dolara: Žene su rado na listi čekanja! (FOTO, VIDEO)
Foto: Youtube

Njegovo ime je Hikaru Aizava, profesionalac je i trenutno je najbolji predstavnik svoje profesije u Japanu. Bavi se uslugama "pratnje" bogatih dama, a za noć zaradi i do neverovatnih 200.000 dolara!

OVDE pročitajte iskustvo svingera - za seks mu najčešće plaćaju pijane mlade!Svoj ugled i imidž je izgradio do te mere da je izlazak sa njim postala stvar prestiža. Za njegove usluge prave se liste čekanja, a bogate dame nadmeću se u vrtoglavim iznosima i skupim poklonima kojim će kupiti njegovo društvo.

Njegovi klijenti su bogate žene, a one mu plaćaju za izlazak na piće, druženje uz večeru, pa čak i vožnju autom. Seks nije uvek opcija, ali nije ni zabranjen.

Iskustvo svingera pročitajte OVDE - Slušao svoju devojku sa drugim, dok mu je nepoznata žena pružala oralni seks!"Žene moje društvo zapravo koriste uglavnom da bi popunile emocionalnu prazninu, a ne nužno da bi zadovoljile svoje seksualne potrebe" - otkriva Aizava.

Ovaj profesionalni pratilac ranije se bavio trgovinom, a to mu je, kako sam kaže, pomoglo da shvati da ljudi ne kupuju neki proizvod jer je nužno dobar, već zato što vam veruju."Iskoristio sam svoje veštine prodavca i tako zapravo od sebe napravio poželjan proizvod" - objašnjava Aizava.

http://www.youtube.com/watch?v=vHHpjjKzZTU#t=105
luksuzne poklone

Neverovatno - Oralno zadovoljila 24 muškarca nasred bara za besplatno piće! Detalje pročitajte OVDE.

Skupoceni nakit, ograničena izdanja luksuznih brendova, skupi satovi, pića i egzotična jela... Sve je to na listi poklona koje Aizava zarađuje svojim - prisustvom.

Nazivaju ga i japanskim ekvivalentom psihijatru, sa povlasticama, jer sluša, flertuje, a možda i pruži seksualne usluge.

Upoznajte ga u videu!

OVDE pročitajte tajnu japanskih žena za mladost i lepotu - čudotvorna maska od pirinča i meda!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs