Neverovatno

Ivana Šašić brutalno pretučena: Napadači je udarali štanglama!

Napadači su je udarali po celom telu, oborili su je na zemlju i šutirali. Potom su pobegli i policija traga za njima - kaže izvor
Vesti
14:54h Autor:
Ivana Šašić brutalno pretučena: Napadači je udarali štanglama!
Foto: Facebook / Ivana Šašić

Pevačica Ivana Šašić (41) brutalno je pretučena ispred svoje zgrade u Šapcu!

Kako Kurir saznaje, Ivanu su prebila dvojica napadača, polomila joj vilicu i nanela teške telesne povrede i ona je hitno prebačena u bolnicu. Napad se dogodio 28. marta u dva sata ujutro, kad se Ivana vraćala kući.

"Ona je pretučena ispred svog stana. Napadači su je udarali po celom telu, oborili su je na zemlju i šutirali. Potom su pobegli i policija traga za njima. Ivana Šašić zadobila je ozbiljne povrede i bila je zadržana u bolnici", priča za Kurir izvor iz istrage.

Adil Maksutović za nasilje nad suprugom Anom dobio uslovnu kaznu!

Kad joj je pružena prva pomoć, ona je policiji davala konfuzne izjave.

"Prvo je rekla da poznaje napadače, pa da ih ne poznaje. Ispričala je da ne zna ko bi mogao da je prebije, niti da joj je neko ranije pretio. Govorila je prilično nepovezano i menjala je iskaz nekoliko puta", kaže naš sagovornik. On dodaje da će Ivana danas dati novu izjavu pred tužiocem.

Ivana Šašić je i novinaru Kurira davala različite izjave. Najpre je rekla da nije pretučena i da nije u bolnici, već u svom stanu. U drugom razgovoru, kad smo joj rekli detalje napada, uputila nas je na svog advokata.

"Ne želim ništa da komentarišem", izjavila je pevačica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs