Sada se oseća dobro

Ivana Negativ o srčanom udaru: Ovo joj je opomena da prikoči!

Pevačica je odlučila da se na neko vreme povuče iz javnosti i posveti svom zdravlju i porodici. Prijatelji kažu da je, uprkos svemu, pozitivna i da se nada samo najboljem
Vip priča
01:42h Autor:
Ivana Negativ o srčanom udaru: Ovo joj je opomena da prikoči!
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Ivana Peters (40) sada se oseća dobro, kaže Milen Zlatanović Zmolen, pevačicin prijatelj i bivši gitarista benda "Negativ". Pevačica se deset dana posle srčanog udara, zbog čega joj je ugrađen stent, nalazi na kućnom lečenju.

"Ivana je dobro i biće sve bolje. Čuli smo se i uverio sam se da nije klonula duhom. Ispričala mi je šta joj se desilo i da je iz toga izvukla pouku. Naime, to je shvatila kao opomenu da prikoči i odredi prioritete u životu", rekao je Milen i dodao da Ivana u ovom trenutku ne želi da daje izjave za medije, kao ni članovi njene porodice.

Kako kažu u Kliničkom centru Srbije, Ivana je u bolnicu primljena pre deset dana zbog akutnog infarkta. Odmah je uvedena u salu za kataterizaciju jer se radilo o infarktu u toku. Prvo je urađena balon dilatacija, proširivanje arterije, pa joj je tek onda ugrađen stent. Nedelju dana je provela u bolnici, iz koje je otpuštena u dobrom zdravstvenom stanju pre tri dana.

Podsetimo, bivšoj članici dens grupe "Tap 011" i sadašnjem frontmenu rok sastava "Negativ" pozlilo je na snimanju TV emisije "Ko je kod Koje" na RTS-u, nakon čega je hitno prebačena u bolnicu i operisana.

Ivana Peters trenutno je na kućnom oporavku. U tome joj najviše pomažu devetogodišnja ćerkica Sara, bivši suprug Aleksandar i sestra Nevena. Pevačica je odlučila da se na neko vreme povuče iz javnosti i posveti svom zdravlju i porodici. Prijatelji kažu da je, uprkos svemu, pozitivna i da se nada samo najboljem.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs