Krenulo joj u ljubavi

Indira Radić se udaje: Čim se razvede njen dečko, seli se sa njim u Ameriku!

Indira se neće odreći karijere, ali će neko vreme sigurno napraviti pauzu kako bi uživala u bračnom životu. Ona je neizmerno srećna, osim što će se udati za čoveka svog života, ona će za šest meseci postati i baka, otkriva izvor blizak pevačici
Šuška se
14:40h
Indira Radić se udaje: Čim se razvede njen dečko, seli se sa njim u Ameriku!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Folk pevačica Indira Radić ozvaničiće svoju vezu sa Goranom Kurtumom nakon što se on razvede od zakonite supruge Marine, sa kojom ima dvoje dece. Ona će da izgovori sudbonosno "da" čim njen dečko potpiše papire za razvod i nastaviće zajednički život u Americi.

"Indira i Goran se jako vole i ne mare za komentare drugih ljudi. Toliko su ozbiljni da će se venčati čim se Goran razvede od Marine. Brakorazvodna parnica je u toku i on će već za nekoliko meseci biti slobodan čovek, tako da će Indira i njena jača polovina uskoro biti muž i žena. Radićeva će se posle venčanja, koje će biti samo u krugu porodice, preseliti u Ameriku, gde inače njen dečko ima firmu", izjavio je izvor blizak pevačici i dodao da se ona neće odreći karijere.

"Indira se neće odreći karijere, ali će neko vreme sigurno napraviti pauzu kako bi uživala u bračnom životu. Ona je neizmerno srećna, osim što će se udati za čoveka svog života, ona će za šest meseci postati i baka. Baš iz tog razloga, često će posećivati Srbiju kako bi bila sa sinom i unučetom", rekao je izvor.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs