Lepo lice bez bora

Holivudska maska za podmlađivanje: Jednostavan recept, maksimalni rezultati!

Ako želite svež izgled filmske lepotice, predlažemo da isprobate ovu holivudsku masku za lice za koju su vam potrebna samo dva sastojka
Nega
18:12h Autor:
Holivudska maska za podmlađivanje: Jednostavan recept, maksimalni rezultati!
Foto: Thinkstock

Zašto da trošite novac na skupe kozmetičke preparate, kada kožu možete da negujete namirnicama iz frižidera? Banane, med, jogurt, kvasac, mleko i maslinovo ulje su samo neke od namirnica koje su naše bake i mame koristile za negu kože, jer se u njima kriju brojni vitamini i minerali važni za održavanje i osveženje kože lica.

Ako želite svež izgled filmske lepotice, predlažemo da isprobate ovu holivudsku masku za lice čiji je recept vrlo jednostavan, a maksimalno efikasan.

Japanski metod podmlađivanja: Zogan masaža briše bore za samo 5 minuta! (VIDEO)

Potrebno vam je:

2 kašike kukuruznog brašna, 1 belance

Priprema: Dobro izmešajte i umutite sastojke, pa nanesite na lice i ostavite da deluje 15 minuta. Potom smesu nežno obrišite s lica pomoću vatice ili gaze i lice isperite toplom, pa potom hladnom vodom. Jaje je odličan sastojak u maskama za lice jer sadrži albumin, supstancu bogatu aminokiselinama koje zatežu površinski sloj kože, pa blagotvorno deluje na ublažavanje bora i zatvaranje pora.

Protiv bora, akni i virusnih bradavica: Sjajne upotrebe kore od banane!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs