Probajte već danas

Svaka žena treba da zna: Pravila za lepotu zlata vredna! (FOTO)

Stres, umor, loša ishrana i različiti spoljni faktori, kao što je prljavština, i te kako se odražavaju na izgled kože. Međutim, podjednako loš uticaj ima i neadekvatna nega lica
Nega
15:38h Autor:
Svaka žena treba da zna: Pravila za lepotu zlata vredna! (FOTO)
Foto: Promo

Kada koža vapi za promenom, signali su očigledni - lice gubi sjaj i elastičnost, ten je neujednačen, pore se šire, javlja se višak masnog sjaja, pa čak i perutanje.

Šminku i preparate za negu lica ne treba razdvajati. Oni idu jedan s drugim ruku pod ruku, a razlog je vrlo jednostavan - kožu treba dobro očistiti, nahraniti i hidrirati, pa tek onda našminkati.

Bez obzira na vaše godine, izgovor za ne vođenje brige o koži lica ne postoji. Tačno je da je ženama nekada teško da pronađu odgovarajuću hidratantnu kremu, preparat za čišćenje lica koji ne isušuje kožu, a naročito puder. Međutim, rešenje svakako postoji.

Vichy laboratorije pružaju mogućnost celokupne nege masne, mešovite i suve kože, kao i kože žena u zrelim godinama, obuhvatajući i dnevnu, i noćnu negu, preparate za čišćenje i hidriranje kože, kao i kompletnu make up liniju.

Žena koja mari za svoj izgled zna da je čišćenje kože ujutro i uveče nezamenjivo za čist i svetao ten. Osim toga, održavanje hidriranosti kože vrlo je važno, te ju je neophodno zaštititi laganom hidratantnom krenom. Međutim, u zimskim danima koji su pred nama, kada je koža svakodnevno izložena vetru, hladnom vazduhu i zagađenju, ona postaje osetljivija, te ju je potrebno dodatno zaštititi. U tome će vam pomoći dobar puder, kao jedan od glavnih saveznika kože koji je štiti od štetnih spoljnih uticaja.

Znajući koliko je puder važan, te da nije uvek lako pronaći onaj pravi, Vichy laboratorije u svojoj ponudi imaju pudere za svaki tip kože - za masnu, mešovitu ili suvu kožu lica.

Ukoliko su nesavršenosti na licu vaš glavni problem, bez brige, tu je Dermablend linija pudera, čiji je cilj potpuno prekrivanje nepravilnosti kože, i onih najtežih (crvenila, podočnjaka i nejednakosti tena, pigmentnih poremećaja, angioma itd.).

Foto: Promo
Foto: Promo

Za masnu i osetljivu kožu sklonu aknama, idealan je Dermablend 3D korektivni puder, koji garantuje visok nivo pokrivenosti i ujednačen ten. Svoju posebnost, koja ga izdvaja u moru drugi proizvoda na tržištu, duguje tehnologiji 3D korekcije koja istog tenutka koriguje boju i izjednačava ten kože, a iz dana u dan vidno smanjuje nepravilnosti. I pored savršene pokrivenosti, ne stvara efekat maske na licu, naprotiv. Prijatna i lagana tekstura daje potpuno priodan izgled vašoj koži. Zahvaljujući salicilnoj kiselini i eperulinu koje u sebi sadrži, ovaj korektivni puder i te kako prija osetljivoj koži - hipoalergen je, nekomedogen i bez parabena.

Njegova upotreba pruža izjednačen ten, gladak i matiran u toku perioda od 16 sati*. Koža je nežna i oseća se udobno. Klinički je dokazano da se nakon 4 nedelje korišćenja, nesavršenosti smanjuju od -49% . **

Lagana i sveža tekstura odlično prijanja na kožu i popunjava šupljine, stvarajući ultra-pokrivajući sloj. Ono što je naročito bitno, nedostatke kamuflira bez nagomilavanja viška i efekta maske, ne stvarajući osećaj težine na licu.

Kada je nanošenje u pitanju, postupak je vrlo jednostavan. Pre svega, dobro očistite lice i primenite vašu uobičajenu negu. Potom, odmerite količinu podloge za šminku veličinom lešnika. Nanesite je kratkim dodirima vrhova prstiju, počevši od unutrašnjeg dela lica ka spoljašnjem delu, da bi se postigla jednaka raspodela i optimalna doza proizvoda. Po potrebi ponovo nanesite na zone nesavršenosti ili ožiljke. Na kraju, rasporedite brzim, izjednačavajućim pokretima počevši od unutrašnjeg dela lica ka spoljašnjem.

Foto: Promo
Foto: Promo

S druge strane, za žene koje žele da prekriju lagane do umerene nesavršenosti na licu, poput podočnjaka, crvenila i neravnomernog tena, idealan je tečni Dermablend korektivni puder.

Ovaj puder vam pruža trostruko delovanje: visoku moć pokrivanja i 16-satnu postojanost, potpuno prirodan izgled “gole kože” i optimalan osećaj prijatnosti. Obogaćen je glicerinom i eteričnim uljem biljnog porekla, koji ga čine glatkim, tečnim i prijatnim.

Njegova formula spaja visoku koncentraciju pigmenata („soft-focus”) za optimalno prekrivanje i izuzetno upijajuću i laganu teksturu. U kontaktu sa epidermisom, tekstura postaje tečnija a pigmenti boje se slivaju po celoj površini i potpuno prekrivaju nepravilnosti na koži, a da se ne nakupljaju u grudvice ili stvaraju utisak suve maske. Osim toga, njegova hipoalergena formula visoke tolerancije testirana je pod dermatološkim nadzorom na osetljivoj koži. Preparat je nekomedogen, bez mirisa i sa SPF 35. Uz to garantuje 24-satnu hidratacijau.

Vrlo je lak za nanošenje. Kao i svaki tečni puder, nanosi se vrhovima prstiju ili pomoću sunđerčića. Laganim pokretima ga razmažite od sredine lica prema krajevima. U slučaju većih nepravilnosti, utapkajte puder na to područje i nežno ga razmažite kružnim pokretima. Obavezno povedite računa da puder razmažete prema vratu, ušima i ka liniji kose, pa obrišite ivice. Ponovite nanošenje dok ne dobijete željenu prekrivenost.

Dakle, prepreke za vašu lepotu više ne postoje. Obradujte sebe i svoje lice dobrim puderom, te se ponovo osećajte dobro u svojoj koži, a potražite i poklon uz kupovinu vašeg omiljenog Dermablend pudera u ovlašćenim apotekama do isteka zaliha!

I zapamtite, lepa i blistava koža nikada ne izlazi iz mode.

* Lična procena od strane 60 žena

** Klinički testovi na 43 subjekta

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs