Dužinu sami odaberite

Super-šik frizura za kraj leta: Dame, da li ste spremne za sjajnu promenu? (FOTO)

Dodajte kosi razigrane slojeve i volumen krojen prema vašem obliku lica
Nega
15:24h Autor:
Super-šik frizura za kraj leta: Dame, da li ste spremne za sjajnu promenu? (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen / Hungvanngo

Omiljenu frizuru sedamdesetih ponovno su proslavile njene slavne obožavateljke poput Alekse Čang i Dakote Džonson. Sada, slojevita frizura, popularno zvana i "šegi kat" (shaggy cut), ponovo je trendi izbor koji želimo da isprobamo.

Ova frizura je savršen izbor za svaku dužinu i teksturu. Slojevi se oblikuju u skladu sa oblikom lica, dužinom i teksturom kose, kako bi se dobila laskava silueta. Od kratkog boba do dugih uvojaka, šegi kat će u nekoliko dobrih rezova transformisati vaš izgled.

Gde tačno treba da napravite razdeljak: Vrhunski trik frizera Viktorije Bekam!

Plus, slojevito ošišana kosa laka je za održavanje, a efekat volumena ćete ovom frizurom postići bez korišćenja posebnih proizvoda za kosu i pomagala za njeno stilizovanje.

Modernu frizuru neretko krase šiške inspirisane izvornom verzijom iz sedamdesetih koje se, baš poput ostatka kose, šišaju u nekoliko slojeva i stilizuju s blagim razdeljkom na sredini. Osim šiški, izgled frizure neretko naglašavaju blagi, razbarušeni taalasi i pramenovi prošarani balajaž tehnikom.

Savršene letnje frizure u nekoliko minuta: Boho stil kao inspiracija (FOTO)

A post shared by Arrow Studio (@arrowstudionc) on Jul 13, 2017 at 8:52am PDT

Ako je vaša kosa prirodno talasasta ili kovrdžava, nekoliko slojeva biće dovoljno kako bi postigli razigrani efekat, dok će tanka i ravna kosa zahtevati nekoliko dodatnih rezova. Osim momentalnog osveženja koje unosi u svaku frizuru, razigrani slojevi izbor su koji će olakšati prelaz iz kraćeg boba ili loba u nešto dužu kosu ili doneti željenu promenu svima onima koji ne žele da promene dužinu ili boju svoje kose.

Ni u ludilu se nemojte ovako šminkati: Ubedljivo najgore greške! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs