Neverovatno

Nije se šišala 13 godina: Ruska Zlatokosa pušta kosu do peta! (FOTO)

Dašik nije jedina u svojoj porodici koja "gaji" ovaj običaj. Njena šestogodišnja ćerka takođe ima dugu kosu i po svemu sudeći brzo će stići mamu
Nega
22:22h Autor:
Nije se šišala 13 godina: Ruska Zlatokosa pušta kosu do peta! (FOTO)
Foto: Instagram / Dashik_gubanova

Ruska Zlatokosa se zove Dašik Gubanova i živi u gradu Barnauli, oko 3.576 km od Moskve. Već 13 godina ne odlazi kod frizera. Još 2003. godine je donela odluku da pusti kosu do peta i od tada je nije skratila ni za jedan centimetar.

Nikada se nije šišala: Kada je otišla kod frizera, napravio je fantastičnu transformaciju! (VIDEO)

Njena kosa je zdrava i negovana. Na društvenim mrežama Gubanova dosta hvali lekovita svojstva lanenog ulja, koje je, po njenim rečima, veoma korisno za negovanje i stimulaciju rasta kose.

Dašik ne planira da se šiša sve dok joj kosa ne poraste do samih peta, a to će, prema njenoj proceni, biti za tri ili četiri godine. Za proces puštanja kose interesuje se njenih 150.000 pratilaca na Instagramu. Oni uglavnom postavljaju razna pitanja poput: koliko često pere kosu, šta treba da se učini kako bi se dobile takve lokne, koje šampone i balzame koristi itd.

Posle 37 godina konačno promenila frizuru: Drastično podmlađena! (FOTO, VIDEO)

Uzgred, Dašik nije jedina u svojoj porodici koja "gaji" ovaj običaj. Njena šestogodišnja ćerka takođe ima dugu kosu i po svemu sudeći brzo će stići mamu.

Biljka koja sprečava ćelavost: Imamo je u baštama, malo ko je koristi!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs