Pogledajte

Najpopularnija frizura sezone: Hit boja kose za zimu 2015! (FOTO)

Macaron trend je sjajan za predstojeće praznike i lude novogodišnje žurke
Nega
10:30h Autor:
Najpopularnija frizura sezone: Hit boja kose za zimu 2015! (FOTO)
Foto: Instagram / Shelley Gregory

Postoji toliko mnogo različitih stvari koje možete da uradite sa bojom kose, ali tu je i mnoštvo načina da stvorite šik, zabavan izgled u zavisnosti od toga šta želite.

Frizer Šelej Gregori je napravio svoj stil, koji je nazvan "Candy unicorn hair". Stilista je iz Las Vegasa, a inspiraciju za novi trend pronašao je u Laduree Macaronsima i poslastičarnici, koji se mogu naći u Parizu.

Najpopularnija šminka ove sezone: Trendovi za zimu 2015! (FOTO)

"Bio sam tamo pre nekoliko godina i sećam se da sam se zaljubio u paletu boja", rekao je Gregori. Znajući gde je Gregori pronašao svoju inspiraciju, zaista možete videti kako se igrao u procesu izvršenja. Raznovrsnost boja može da unaprede celokupni izgled, dajući zaista jedinstvenu frizuru.

To je fizura sačinjena od paleta boja koje odgovaraju bilo kojoj sezoni, a zima je najidealnije sezona za ovu kosu, jer izgleda zapanjujuće sa snežnom pozadinom.

Pokrijte izrastak bez farbe, osvežite krajeve bez šišanja: 4 trika za brzinsku lepotu!

"To je kao Diznilend, gde postoji magija", nastavio je Gregori. "Želeo sam taj osećaj kada pogledate ovu kosu i definitivno sam uspeo u tom cilju".

Macaron trend može probuditi skriveno dete u svakoj ženi, postoji nešto tako magično i mistično što ponekad nedostaje u odraslom dobu.

Drastične transformacije: Prirodno lepe, neprepoznatljive sa šminkom! (FOTO)

"Candi Unicorn" je napravljena od sedam boja: plave, mint zelene, ljubičaste, pink, boje breskve, srebrne i žute. Ovu frizuru je Gregori prvi put predstavio na svom Instagram profilu

"Candi Unicorn" - Macaron trend je sjajan za predstojeće praznike i lude novogodišnje žurke. Zabavan je i živopisan i sigurno ćete biti zvezda večeri. Ali, ako ste u potrazi za isključivo zabavnim izgledom, Gregori sugeriše da dodajute sjaj na korenu kose, pomešate sjaj sa gelom za kosu i pomoću jednostavne četkice direktno primenjujete na kosu.

Stavila je toalet papir na kosu: Pogledajte zašto, oduševiće vas! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs