Pronađite inspiraciju

Najbolje frizure za žene posle 40-e: Podmladiće vas i do 10 godina! (FOTO)

Čim zađete u određene godine, zaboravite na dugu kosu
Nega
19:38h Autor:
Najbolje frizure za žene posle 40-e: Podmladiće vas i do 10 godina! (FOTO)
Foto: Reuters / Jean-Paul Pelissier

Ako nemate poverenja u kreme za uklanjanje bora i niste pobornik estetske hirurgije, a ipak želite da izgledate mlađe, rešenje za vas je promena frizure!

Za početak, imajte u vidu da morate zaboraviti na predugačku kosu, a da se okrenete ka modernim oblicima, koji su tajno oružje za podmlađivanje mnogih svetski poznatih lepotica. Sve dame čije ćete frizure videti već su zašle u godine, pa su njihovi izbori vrlo sigurni ukoliko želite da izgledate mlađe!

Pronađite onu koja vam najviše odgovara i pravac kod frizera!

1. Pamela Anderson

Kada se pre nekoliko dana pojavila na crvenom tepihu, glumicu Pamelu Anderson jedva su prepoznali! Nova frizura podmladila ju je minimum 10 godina, pa ako želite ovakav efekat, pri sledećoj poseti frizeru, pokažite mu ovu fotografiju!

Najgore frizure za dame sa 40 i više godina - Čine vas duplo starijom! (FOTO)

2. Šeron Stoun

Ako ste ljubitelj kratke kose, posetite frizera koji će vam srediti frizuru u stilu poznate glumice Šeron Stoun i odmah sakriti nekoliko godina!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

3. Ema Tompson

Slična verzija frizure kao kod Šeron Stoun kada je reč o dužini, ali sa naglašenim volumenom i šiškama na čelu ublažiće godine i sakriti prve bore na čelu.

Frizura broj 1 za leto: Stoji baš svakoj ženi, ne mora da se održava! (FOTO)

4. Amanda Holden

Kosa lepe glumice uvek je besprekorna, jer je njeno glavno oružje za mlađi izgled. Dužina poput njene idealna je za dame koje su prešle 40-u, a ukoliko napravite i prefinjene uvojke na krajevima, rezultat će biti zapanjujuć!

5. Džulijen Mur

Već nekoliko godina, pored ishrane i vežbanje, glumica koristi i frizuru kako bi postigla mladolik izgled. Ovo je idealan izbor ukoliko ste ljubitelj malo duže kose, pa je možete pustiti najviše do sredine leđa, ali pod uslovom da napravite nekoliko stepenova.

5 frizura koje vraćaju vreme unazad: Podmladite se, skinite bore i godine! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

6. Nikol Kidman

Duži paž u svetloj boji bez šiški idealan je izbor za sve dame koje žele da sakriju nekoliko godina sa lica i da sva njihova lepota dođe do izražaja.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

7. Rakel Velč

Nijedna frizura neće vas bolje podmladiti kao frizura vremešne zavodnice Rakel Velč, koja blagim talasima na kratkoj kosi ublažava vreme koje neumitno teče.

Pre 50 godina je hipnotisala svet: Oličenje lepote i slavni seks simbol danas izgleda ovako! (FOTO

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

8. Uma Turman

Dužine do ramena idealna je za dame koje su ušle u četvrtu deceniju, pa nije ni čudo što je glumica Uma Turman odabrala baš ovu frizuru za povratak na javnu scenu posle teškog razdoblja u životu.

9. Salma Hajek

Salma Hajek je na Kanskom festivalu oduševila sve prisutne novim imidžom - kosu je ofarbala u smeđu boju, i skratila je na ravni paž do ramena! Ovaj potez bio je pun pogodak, jer Salma sada izgleda bar 10 godina mlađe!

Muškarci poručili ženama: Nokte i mitisere ne primećujemo, ali ovo nam je bitno!

Foto: Reuters / Jean-Paul Pelissier
Foto: Reuters / Jean-Paul Pelissier

10. Šarliz Teron

Večna lepotica Šarliz Teron napunila je 41. godinu, i frizuru prilagodila tačno prema svom dobu. Kraća kosa ju je osvežila i podmladila, a mnogi kažu da izgleda mnogo lepše nego kada je bila mlađa!

Jeste li pronašli inspiraciju za odlazak kod frizera?

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs