Brzo i jednostavno

Kako da uvijete trepavice: Treba vam samo fen!

Da biste dobile raskošne zavodljive trepavice neophodno je da koristite maskaru, ali i da ih uvijete ukoliko ravno rastu
Nega
13:22h Autor:
Kako da uvijete trepavice: Treba vam samo fen!
Foto: Shutterstock

Većina nas nije ljubitelj spravice za uvijanje trepavica jer vrlo lako može da ih pokida ukoliko se ne koristi pravilno. Postoji sjajan trik kojim ćete bez ikakvih problema i komplikacija uviti trepavice i dobiti izgled kakav želite, a potreban vam je samo fen.

Hit šminka za proleće: Ružičasta boja pristaje svim damama! (VIDEO)

Na svom fenu namestite jačinu (ne toplotu) na najjače. Potreban vam je jači vazduh koji će uviti trepavice. Toplota neka bude na srednjem stepenu ili nižem ukoliko imate samo dve opcije za toplotu.

Takođe, bitno je da imate dugme za aktivaciju hladnog vazduha na fenu. Obično je to izdvojeno plavo dugme, ali proverite uputstvo za vaš fen. Ovo će vam biti potrebno kako biste fiksirali trepavice u željenom položaju.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Možete naneti jedan, dva, ili tri sloja maskare. Bitno je samo da posle svakog sloja ponavljate proces uvijanja.

Namažite trepavice maskarom i dok su još uvek vlažne upalite fen i usmerite vazduh u trepavice. Radite jedno oko, pa tek kad završite sa njim pređite na drugo. Držite fen udaljen 5 cm od oka.

Zar i ti, Uma Turman: Plastična hirurgija ili loša šminka? (FOTO)

Trepavice će pod dejstvom toplote i vazduha početi da se uvijaju već posle par sekundi. Nakon 5 sekundi pritisnite trepavice prstom kako biste zadržali položaj, pa ih hladnim vazduhom fena fiksirajte.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs