Pogledajte

Kako da tanku kosu učinite bujnijom i gušćom: Top 4 frizure! (FOTO)

Što kraća kosa, to su veće šanse da ćete imati volumen - pogotovo ako imate tanku kosu
Nega
14:10h Autor:
Kako da tanku kosu učinite bujnijom i gušćom: Top 4 frizure! (FOTO)
Foto: AP

Devojke sa tankom kosom sanjaju samo o jednoj stvari - volumenu. Ipak, u susretu sa realnošću jako često padaju u očajanje, jer tanka kosa jednostavno ne ide u kombinaciji za ovom rečju.

Ako delite isto iskustvo, onda sigurno niste probale načine šišanja i stilizovanja kose koji će napraviti čudo od njenog izgleda. Pogledajte naš mali vodič i saznajte koje su to 4 frizure koje će učiniti da tanka kosa deluje punije i gušće.

1. Talasasti kosi paž

Što kraća kosa, to su veće šanse da ćete imati volumen - pogotovo ako imate tanku kosu. Moderne paž frizure su idealne za vas i zato iskoristite aktuelne trendove i probajte ove frizure. Blagi talasi će doprineti utisku punoće i gustine - baš ono o čemu ste uvek sanjale, a čak ne morate ni da budete stepenasto ošišane što se najčešće savetuje devojakam sa tankom kosom. Kosa koja je pozadi kraća daće vam lep i pun profil, dok će duži pramenovi uz lice dati utisak dužine i ženstvenosti.

Ako želiš da te frizer stvarno dobro ošiša: Ispoštuj ova zlatna pravila!

Foto: AP
Foto: AP

2. Duga stepenastno šišana kosa

Ukoliko, ipak, ne možete da se odreknete duge kose, onda svakako treba da se ošišate na stepenove, jer će one kosi oko lica dati izgled punoće. Takođe i u slučaju ovih frizura preporučuju se blagi talasi i lokne jer će kosi dati živost i volumen.

7 različitih frizura za 7 dana u nedelji: Brzo i lako! (VIDEO)

Foto: AP
Foto: AP

3. ,,Neuredni'' bob

Sad ste već shvatile - ravna ispeglana kosa nije prijatelj tanke vlasi. Takve frizure će dodatno istaći ono što vam smeta kod nje, a to je utisak da vas je "krava lizala". Kraće "neuredne" frizure, sa teksturom i pramenovima koji pomalo i štrče je pravi izbor. Napravite duboki razdeljak sa strane, pa će kosa oko lica izgledati još punije.

Biljka koja sprečava ćelavost: Imamo je u baštama, malo ko je koristi!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

4. Šiške i duža (ravna ili stepenasta) kosa

Možda ćete pomisliti da je gre'ota ionako tanku kosu "trošiti" na šiške, ali pogrešićete! Šiške će dati utisak volumena kosi oko lica, dok duži deo kose ostavlja mesta za različite talase i lokne. Probajte, nećete se pokajati!

Fantastičan trik: Kako je devojka napravila savršene lokne bez fena! (VIDEO)

Foto: Beta
Foto: Beta
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs