Potpuna transformacija

Dokazala da svako može da izgleda kao sa crvenog tepiha: Neverovatna moć šminke! (FOTO)

Misleći da čini pravu stvar time što se ne stidi da pokaže svoje pravo lice, ova 19-godišnjakinja doživela je samo neprijatnosti
Nega
04:36h Autor:
Dokazala da svako može da izgleda kao sa crvenog tepiha: Neverovatna moć šminke! (FOTO)
Foto: Profimedia

Komentari na internetu mogu da budu veoma okrutni, ali kada je Mejzi Bič postavila svoju fotografiju na kojoj joj je samo polovina lica našminkana, nije ni pretpostavila koliku pažnju svetske javnosti će da privuče.

Misleći da čini pravu stvar time što se ne stidi da pokaže svoje pravo lice, ova 19-godišnjakinja doživela je samo neprijatnosti. "Ružna, da se uplašiš, odvratna", samo su neki od komentara kojima su je zasuli na internetu. Neki od njih su išli toliko daleko da su joj napisali da izgleda kao da ima rak.

Dokazao da svaka dama može da izgleda kao kraljica: Neverovatne transformacije žena! (VIDEO)

<\/div>

"Volim šminkanje, to radim čisto iz zabave. Želela sam da pokažem da volim šminku i da je nosim zbog sebe. Tužno je kakvo je društvo sada. Žene ne bi trebalo da budu vređane ili nazivane veštačkim ili neprirodnim jer nose šminku, kao što ne treba da budu nazivane ružnima ako je ne nose", odgovorila je Mejzi na prozivke.

Kad snajka reši da podmladi svekrvu: Neverovatna transformacija šminkom! (VIDEO)

<\/div>

Jedan muškarac je išao toliko daleko da je napisao da bi je "udario u facu" da se probudi pored nje.

"Ironija je što je ovaj post trebalo da osnaži žene, a ne da učini da se osećaju još gore, što je sada i učinjeno. Sada mnoge neće želeti ni da izađu iz kuće bez šminke, zbog komentara koje sam dobila", dodala je Mejzi.

Neverovatna transformacija, pravo čudo: Od obične devojke do fatalne Elizabet Tejlor! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs