Jednostavan metod

Ceo život pogrešno perete kosu: Ovo je pravi način!

Na ovaj način produžićete fiksiranost svoje frizure ukoliko se redovno fenirate
Nega
10:52h Autor:
Ceo život pogrešno perete kosu: Ovo je pravi način!
Foto: Thinkstock

Kosa vam je suva, brzo se masti i bez zdravog je sjaja? Ukoliko je perete proverenom metodom koja uključuje dva šamponiranja, nanošenje regeneratora, a potom i ulja za negu, morate znati da je ovakav način brige o kosi u potpunosti pogrešan.

Nova metoda kojom će vaša kosa zablistati možda će vam se učiniti pomalo čudnom, ali sasvim je jednostavna. Sve što je potrebno jeste da regeneratore i maske za negu nanosite pre samog šamponiranja. Ovo je posebno efikasno kod onih koji imaju tanku i beživotnu kosu, tvrdi Nina Dimacki, kreativna direktorka jedne kompanije za profesionalnu negu kose.

Prirodni lek protiv opadanja kose: Treba vam samo luk! (RECEPT, VIDEO)

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

“Nanošenjem regeneratora na vlažnu, neopranu kosu vi svoje vlasi zapravo hranite i omogućujete da korisna ulja za negu prodru u njih, što pomaže da one ostanu elastičnije nakon pranja. Ovakav način pranja omogućiće i da šampon bolje i ravnomernije prodre u sve zone vlasišta jer ste regeneratorom blago razdvojili vlasi”, tvrdi Dimacki.

Još jedna prednost ovakvog pranja je i to što ćete na ovaj način produžiti fiksiranost svoje frizure ukoliko se redovno fenirate.

Beli tragovi od kupaćeg na koži: 4 jednostavna načina da ih se rešite!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs