modna policija

Stil nedelje: Poznate dame u pretprazničnom ludilu!

Poznate dame su prošle nedelje oduševile najgore modne kritičare!

Galerije
Autor:
1 / 5 Foto: Profimedia

Glumica koja se proslavila u filmu "Vuk sa Vol Strita", gde je igrala pored Leondarda Di Kaprija, trenutno promoviše svoj novi film "I, Tonya", i za jednu od premijera ove nedelje je ponela kreaciju italijanske modne kuće Versaće.

Bela Hadid, jedna od najpozatnijih manekenki današnjice, nalazi se u prazničnom raspoloženju. Pre nekoliko dana se pojavila na crvenom tepihu obučena u stili Deda Mraza, ali u "nešto malo" ženstvenijoj kombnaciji. U pitanju je haljina do poda u crvenoj boji, preko koje je obukla snežno beli kaput sa detaljima od belog krzna.

Dajan Kruger, čijem se stilu divimo već skoro deceniju, obukla je mini haljinu od šljokica, i pokazala svoje besprekorno telo.

Kraljica stila i glamura, Kejt Blančet, ni ovoga puta nije omanula. Pojavila se na premijeri obučena u šljokičastu zlatnu haljinu do poda.

Najseksipilnija glumica na svetu, Šeron Stoun (59), prisustvovala je svečanom objavljivanju nominacija za prestižne filmske i televizijske nagrade "Zlatni globus," i za tu priliku odabrala čipkanu haljinu do članaka u crvenoj boji, dok je na nogama imala ljubičaste sandale na platformu od somota sa detaljem mašne od srebra.

Pogledajte još:

Haljina po ukusu prve dame: Nova toaleta Melanije Tramp je jedini komad koji vam je potreban! (FOTO)

Rouzi Hantington-Vajtli u kaputu sezone: Prelepa manekenka izgleda kao milion dolara! (FOTO)

Savršen detalj: Viktorija Bekam otkrila savršene cipele za izlaske! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs