Pogledajte

Evolucija stila Melanije Tramp: Od kiča do damske elegancije!

Prva dama Amerike kretala se veliki deo života u viskim modnim krugovima, ali to ipak nije uticalo na izgradnju njenog stila...

Galerije
20:37h Autor:
1 / 16 Foto: Profimedia

Preterivala je u svemu, pogotovo detaljima i degutantnim dekolteima, piše Elle.

Ovako je bilo sve dok nije postala omiljena tema svih svetskih medija. Lepa Melanija svoju modeling karijeru otpočela je još u Malom mestu, gradiću nadomak Ljubljane, kada je sa 16 godina pozirala lokalnom fotografu.

Već sa 18 potpisala je ugovor sa agencijom za modele u Milanu.

Od tada njena karijera u modnom svetu kreće uzlaznom putanjom. Radila je u Milanu i Parizu, da bi se 1996. preselila u Njujork. Pored brojnih modnih editorijala koje je snimala za poznate i manje poznate časopise, našla se i naslovnicma nekoliko čuvenih. Bugarskog izdanja "Harper's Bazaara", italijanskog "Vanity Faira", "Sports Illustrated" izdanja posvećenog kupaćim kostima, a 2000. se slikala potpuno naga za januarsko izdanje

"GQ-a".

Upravo tokom svog boravka u Njujorku, na jednom modnom događaju upoznala je i Donalda Trumpa za koga se udala 2004. na Floridi, noseći Diorovu venčanicu u vrednosti od 100.000 dolara.

Od tog trenutka Melanija je postala znatno zapaženija medijska ličnost, no što je to bila tokom svoje karijere modela.

Međutim, njen stil se nikako nije uklapao među toaletama koje su dominirale na prestižnim svečanim događajima kojima je prisustvovala. Od otvaranja izložbi u najcenjenijim njujorškim galerijama, preko Met Gala bala, pa sve do raznih humanitarnih večera. Melanijin stil bio je poprilično neukusan.

Najveći problem je bio u tome što je preterivala. Kada bi ponela haljinu koja je sjajno pristajala njenoj figuri, isticala je svoju besprekornu lepotu na pogrešan način: nagalašavajući atribute. Kada bi se odlučila za skromnije izdanje, onda bi potpuno promašila model koji pristaje njenoj građi i samom događaju.

Ne znamo da li je bila toliko nesigurna pri izboru ili jednostavno nije mogla da isprati modne trendove na odgovarajaući način. Sama kaže da je uvek svaki stajling i svu odeću birala sama, vođena time u kom je raspoloženju i jednostavno onim što se njoj dopada.

Tako da smo sigurni kako je sada pronašla stilistu, koju ju je umsto u odgovarajućem modnom pravcu i skrenuo pažnju na to da njen način razmišljanja nikako nije dobar.

Sada je međutim njen stil nešto što u definitvno želimo da kopiramo!

Pogledajte kako sada izgleda:

Prva dama u mladalačkoj kobinaciji: Melanija Tramp ponela najpopularniji komad sezone! (FOTO)

Ovo je njena boja: Melanija Tramp nikad bolje nije izgledala! (FOTO)

Melanija Tramp u najnežnijim bojama: Prva dama nikada nije izgledala ovako ženstveno! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs