Street style

Kraljica ulične mode: Olivija Palermo i dalje najbolje odevena!

Olivia Palermo bila je jedna od prvih zvezda street style scene

Galerije
20:38h Autor:
1 / 6 Foto: Profimedia

Baš kao što su paparaci fotografi pratili holivudske zvezde ne bi li ih uhvatili u njihovom najgorem izdanju, modni paparaci fotografi pratili su popularne devojke poput Olivije Palermo na uličnoj modnoj pisti kako bi zabeležili njihova najbolja izdanja.

Olivia Palermo ih je imala bezbroj.

Svaki put kad bi zakoračila na ulice rodnog Njujorka, Olivija je nosila kombinaciju osmišljenu do poslednjeg detalja. Nebitno koliko je outfit naizgled bio jednostavan ili koliko je detalj bio decentan, Olivija ih je kombinovala besprekorno i nosila sa stavom.

Top 5 izdanja Olivije Palermo: Žena koja stvarno ima stila i ukusa! (FOTO)

Ubrzo, Olivija se našla na listama najbolje odevenih.

Prepoznatljivom modnom stilu kojim se istakla Olivija Palermo još sredinom 2000-ih ostala je dosledna sve do danas. Spoj klasičnih komada sa ženstvenim siluetama i gotovo muževnim modelima strogo krojenih odela i kaputa, upotpunjen brojnim detaljima stvorio je prepoznatljivi street style izgled Olivije Palermo koji je oduševio modni svet. S mnogobrojnim obožavateljima njenog stia, Olivija Palermo je postala trendseterka novog doba.

Oliviju Palermo u posednjih deset godina redovno smo viđali u prvom redu do modne piste na revijama najprestižnijih modnih kuća i na uličnoj modnoj pisti gde je bila jedna od njenih najsjajnijih zvezda. Odličan modni stil, osim titule IT devojke street stylea, širom joj je otvorio vrata modnog sveta.

Olivija Palermo pokrenula novi trend: Top bez bretela hit u svetu! (FOTO)

Uslijedile su brojne kampanje, saradnje i nekoliko mini kolekcije sa njenim potpisom.

Iako smo je poslednju godinu ili dve ređe viđali, prošle nedelje Olivija se vratila među modne insajdere koji su posetili londonsku nedelju mode i oduševila svojim brojnim kombinacijama.

Dragocene lekcije žena koje uvek izgledaju tip-top: Ovo su njihovih 6 pravila! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs