EVO KAKO TO IZGLEDA KADA NAJBOGATIJI ČOVEK NA SVETU SLAVI ROĐENDAN: Zvanicama služeno sve od kavijara do pljeskavica

Džef Bezos je proslavio rođendan sa najvažnijim ljudima iz šou-biza, a sve je organizovala njegova verenica Loren Sančez

Galerije
Autor:
1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram

Džef Bezos je proslavio 60. rođendan, a veliku gala proslavu organizovala je njegova verenica Loren Sančez tako što je pozvala sve najvažnije ljude iz sveta šou-biza.

Tako su na zabavi bile Kim Kardašijan, Kejti Peri, Opra Vinfri, Bil Gejts, Kendal Džener, Hajli Biber, Džej Zi, Bijonse, Orlando Blum, Paris i Niki Hilton i td.

Žurka zamišljena kao "mala" i "privatna" održala se u Bezosovoj vili na Beverli Hilsu, dok je tema žurke bila "nebesko - svemirsko doba", a sve u stilu projekta aerospejs Amazon Blu Origin, kompanije Džefa Bezosa.

Izgleda da je ova tema zbunila mnoge jer su se Kejti Peri i Orlando Blum maskirali u svemirce, dok su ostale dame obukle svetlucave haljine dok su u rukama nosile torbice inspirisane svemirom.

Priča se da je gostima servirano sve "od kavijara do đakonija iz Mekdonaldsa", dok je fotografisanje bilo zabranjeno, a mobilni telefoni su morali da se odlože u torbice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs