ALBANKA U PROVOD SA MUŽEM IZLAZI KAKO SVETICA: A bez njega se OBLAČI KAO GREŠNICA! Gole grudi SEVNULE NA SVE STRANE

Rita Ora pojavila se na velikom britanskom događaju sa drugaricom obučena veoma provokativno

Galerije
Autor:
1 / 7 Foto: Justin Palmer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Rita Ora (32) pojavila se na britanskom svečanom događaju koji je organizovao magazin Vog, obučena veoma provokativno, tako da su joj sevale gole grudi, dok su joj se ispod providne haljine jasno videle bele gaćice.

Veoma provokativna haljina imala je neobičnu rolku koju je pevačica stavila preko usta, tako da su joj se videle samo oči.

Pozirajući srećna i zadovojna sa drugaricom Majom Džamom, Rita je izgledala spektakularno. Mada nikome nije promaklo to što je za solo izlazak odabrala prozirnu i provokativnu haljinu, dok je dan ranije u provod sa mužem izašla zakopčana do grla u širokom odelu ispod kojeg je krila sve svoje obline.

Rita Ora
foto: Timmie / Goff Photos / Profimedia

Rita Ora je poznata širom sveta po svom skandaloznom ljubavnom životu. Pevačica nikad nije krila da je dugo tražila srodnu dušu pa je morala "da poljubi mnogo žaba pre nego što je naišla na princa". Tako se prošle godine udala za Taikija Vaititija sa kojim je pre toga bila u vezi par godina. Njih dvoje su prvo krili vezu, da bi kasnije priznali da su eksperimentisali tako što su u krevet pozivali i treću osobu.

Danas su srećan i tradicionalan bračni par koji se razvija individualno. Dok Rita gradi muzičku karijeru, Taiki je postao pravi filmski mag.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs