ZA HELENU KAŽU DA NIJE DOVOLJNO ZGODNA: Otac nije hteo da je prizna, pa je mama tražila MUŠKARCA koji bi je usvojio

Za jednu od najtraženijih modela kruže glasine da joj je mama sredila posao

Galerije
14:22h Autor:
1 / 7 Foto: Photopress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Helena Klum je u svetu modelinga poznata kao Leni, ćerka nemačkog supermodela Hajdi Klum. I dok mnogi smatraju da nije dovoljno zgodna ni harizmatična da bi koračala majčinim stopama, mlada Leni ipak brzo napreduje u svetu mode.

Toliko je atraktivna da nema agencije koja ne želi da je angažuje, ali Leni je odlučila da se ipak malo odmori pa je otišla u Italiju sa dečkom.

Pričalo se kako je u lošim odnosima sa biološkim ocem Flaviom Brijatorom, basnoslovno bogatim biznismenom koji nije hteo ni da čuje sa nju kada se rodila.

Naime, Flavio je imao kratkoročnu aferu sa Hajdi Klum i manekenka je iz te afere izašla sa stomakom i bez dečka. U najtežem momentu pored nje se našao pevač Sil, koji je prihvatio njeno dete kao svoje - usvojivši je.

1 / 7 Foto: Profimedia

Tako je Leni godinama pričala kako je Sil njen pravi otac, da bi tek 2018. godine upoznala svog biološkog oca kojeg sada rado posećuje tokom leta, na njegovoj jahti.

"Leni je moje biološko dete, ali nas troje smo se dogovorili kako je bolje da odrasta u porodici koju su njih dvoje zasnovali", misleći na Hajdi i Sila pa dodao: "Kako da mi nedostaje dete koje nikada ne vidim? Znam da Leni nije loše. Ona je deo Silove porodice", rekao je njen otac pre izvesnog vremena.

S druge strane Hajdi je ta koja Leni uzdiže na svim poljima, pa mnogi smatraju da joj je "namestila" manekensku karijeru. Kako nije bila toliko popularna, 18- godišnja Leni se utopila u more mladih devojaka koje se bave modelingom. A onda je Hajdi odlučila da se slika u donjem vešu zajedno sa svojom ćerkom i njena popularnost je naglo skočila.

Hajdi Klum
foto: Profimedia

"Tako sam ponosna na tebe. I ne zato što si odabrala krenuti ovim putem. Znam da kojim god putem krenula, biće to tvoj put. Oduvek si znala šta želiš, a šta ne želiš. Ti nisi mini-ja. I jako sam srećna što sada možeš pokazati svetu ko si zapravo TI", napisala je tada Hajdi Klum na društvenim mrežama.

Ali mnogi smatraju da je Leni "daleko" od Hajdi pogotovo jer je "bezlična" sa večito natmurenim licem, dok Hajdi sija i u šestoj deceniji.

Hajdi Klum
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs