ČOVEK KOJI OBLAČI SVETSKE STARLETE UPRAVO JE IZBACIO NOVU LINIJU HALJINA, SVI SU RASPAMEĆENI: On ženu pretvara u BOGINJU

Zuhair Murad ima 51 godinu i u svetu se smatra osobom sa magičnim moćima, jer on od svake žene pravi boginju - i to samo jednom jedinom haljinom

Galerije
13:36h Autor:
1 / 12 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Zuhair Murad danas ima 51 godinu, neverovatno bogatstvo koje je stekao sa svojih 10 prstiju i nijedan skandal.

Za holivudske zvezde on je Bog, mađioničar, superheroj - jer kada Zuhair napravi haljinu za crveni tepih, dama koja je nosi - zna da će u njoj izgledati najbolje ikad.

Rođen u Libanu, mladi Zuhair pokazao talenat za modu još u osnovoj školi. Kada je pobedio na TV takmičenju imao je samo 14 godina. U srednju školu otišao je u Pariz, a 1997. godine u svom rodnom Bejrutu otvara atelje.

2002. predstavlja svoju prvu modnu kolekciju na Nedelji mode u Parizu i ostalo je istorija.

Njegove modele nosile su Majli Sajrus, Tejlor Svift, Blejk Lajvli, Dženifer Lopez, Mirnanda Ker, Kamila Alves, Alesandra Ambrosio i druge. U Saudijskoj Arabiji on je omiljeni dizajner i njegovi modeli se kupuju bez raspitivanja o ceni.

Za nega se veruje da je Pepeljuginoj kumi, dobroj vili ukrao čarobni štapić kojim sada svaku damu pretvara u princezu iz bajke.

Ono što je još neverovatnije je njegov privatni život. Naime, niko ne zna da li je Zuhair Murad gej ili strejt, da li ima dečka ili devojku, ali ono što se zna je da je sa svima najbolji prijatelj i da ne postoji osoba kojoj se zamerio.

1 / 5 Foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs