ŽENE U MUŠKOM RUHU

LUI VITON JE REKAO SVOJE: Ovako će izgledati modna jesen 2022!(FOTO)

Poznati brend predstavio je svoju najnoviju kolekciju za jesen/zimu 2022.

Galerije
10:30h Autor:
1 / 10 Foto: Profimedia

Poznata modna kuća Luj Viton održala je reviju u okviru Parske nedelje mode, na kojoj je predstavila kolekciju za jesen zimu 2022.

Ovaj brend visoke mode održao je reviju na kojoj je predstavio najnovije komade za predstojeću jesenje/zimsku kolekciju.

Brend je ovoga puta ženu predstavio u značajno ležernijem izdanju, sa dosta laganih i prirodnih materijala, širokih "kecelja haljina, a veoma upečatljivo zapada za oko i prisustvo muških odela i kombinacije pantalona sa kravatama i "muškim" košuljama, majicama i jaknama.

Kada su u pitanju jakne i kaputi , i oni su oversize i kabasti, a ono čemu će se mnogi možda obradovati, jeste da se tedi kaputi vraćaju na velika vrata, bar ako je suditi prema onome što nam je Luj Viton prikazao za predstojeću jesen.

U kolekciji dominiraju mirne i prirodne boje, da detaljima, crvenog ili jarko lila, ali su izuzetno prisutni i dezeni - i to oni koji podsećaju na 60. godine, s dosta štrafrica, atipičnih tufnica i karoa. A, što se obuće tiče, imaćete dva izbora: patike ili seksi košne čizme do kolena, naravno na visoku štiklu i u boji u kojoj poželite!

Kako se vama dopada nova kolekcija Luj Vitona?

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs