Jedva čekamo decembar

ŠTA ĆEMO TO STVARNO GLEDATI U NASTAVKU SERIJE SEKS I GRAD: Keri Bredšo odbija da ostari?

Svi pričaju o tome šta poručuju odevne kombinacije Sare Džesike Parker u novim epizodama kultne ženske serije

Galerije
Autor:
1 / 6 Foto: Profimedia

Nastavak kultne ženske serije "Seks i grad" pod nazivom "And just like that" uveliko traje, a premijerno prikazivanje glavna glumica Sara Džesika Parker, legendarna Keri Bredšo, najavila je već za decembar.

I dok verne obožavateljke serije jedva čekaju emitovanje novih 12 epizoda, koje će pratiti život Keri Bredšo, Mirande Hobs (Sintija Nikson) i Šarlot Jork Goldenblat (Kristin Dejvis), fotografije sa snimanja koje svakodnevno cure na internet, pružaju nam mali uvod u to šta bismo mogli da očekujemo u nastavku čuvene serije.

Osim ljubavi i života slobodnih, a kasnije i udatih žena, ova serija bila je veoma fokusirana i na modu, ali sada se postavlja pitanje da li su kreatori serije ipak malo preterali.

Seks i Grad, Keri Bredšo, Sara Džesika Parker
foto: Profimedia

Svi pamtimo Keri Bredšo u lepršavim, atraktivnim i modernim odevnim kombinacijama, ali šta se to sada dešava, gotovo 20 godina kasnije?

Sara Džesika Parker na snimanjima nosi, najblaže rečeno, neobičnu odeću, i svi se pitaju šta kreatori serije žele time da postignu.

Seks i Grad, Keri Bredšo, Sara Džesika Parker
foto: Profimedia

Ako pratimo aktuelno vreme, Keri bi sada trebalo da je u šezdesetim, a njene sede vlasi su u prvom planu namerno. Ipak, čini se da će, kada je reč o modi, glavna junakinja i dalje ostati u četrdesetim.

Seks i Grad, Keri Bredšo, Sara Džesika Parker
foto: Profimedia

Hoće li omiljena modna ikona u nastavku serije biti tipičan predstavnik žena koje odbijaju da ostare? Ili će pokušati da još jednom dokaže da su godine samo broj i da žena može da nosi šta god poželi u bilo kojim godinama?

Seks i Grad, Keri Bredšo, Sara Džesika Parker
foto: Profimedia

Većina onih koji aktivno prate novosti sa snimanja, slažu se u jednom - Keri definitivno neku odeću treba da prepusti mlađim generacijama...

Šta vi mislite?

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs