Krenite već od sutra

Kako do ravnog stomaka: 10 minuta dnevno za potpuni preobražaj!

Nema zategnutog tela bez odricanja od omiljene hrane i malo discipline, a evo koje vam vežbe mogu pomoći da učvrstite celo telo i posebno područje stomaka
Fitnes & Nutricija
01:36h Autor:
Kako do ravnog stomaka: 10 minuta dnevno za potpuni preobražaj!
Foto: Profimedia

Znamo da ne želite da provodite sate u teretani, zato vam predlažemo ovaj program koje ne oduzima mnogo vremena…Nema zategnutog tela bez odricanja od omiljene hrane i malo discipline, a evo koje vam vežbe mogu pomoći da učvrstite celo telo i posebno područje stomaka.

Muškarci odlučili: Ovako izgleda telo najzgodnije žene na planeti! (FOTO)

Vežba: Planinarka

Zauzmite položaj za izvođenje sklekova: ruke ispružite u visini ramena i njima se oslonite o pod, noge ispružite iza sebe i oslanjajte se vrhovima patike o podlogu, obavezno ispravite leđa. Levu nogu savijte i približite što je moguće više grudnom košu (kao da se penjete uz planinu), pa je vratite u početni položaj. Istu vežbu ponovite desnom nogom, pa ih naizmenično izvodite koliko god puta možete u 60 sekundi.

Vežba: Laktašica

Oslonite se levim laktom o pod, desnu ruku ispružite u vazduh, a ostatak tela okrenite na bok. Podižite se od poda vrhom levog stopala i nežno spuštajte u trajanju od 60 sekundi, pa ponovite celu vežbu s desnim laktom, bokom i nogom.

Vežba: Strelac

Lezite na pod kao da se pripremate za izvođenje trbušnjaka. Lagano savijte kolena, sa stopalima ravno postavljenima o podlogu. Obe ruke spojite u ravnu liniju – kao da želite oponašati izgled strele. Podignite gornji deo tela, vrhom strele dodirujte naizmenično levi i desni bok. Ponavljajte ovu vežbu koliko god puta možete u trajanju od 60 sekundi.

Vežba: Balerina

Ostanite na podu. Naslonite gornji deo tela o pod uz pomoć laktova – laktovi bi trebalo da vam budu u istoj liniji kao i ramena. Naizmenično podižite levu i desnu nogu tako da napravi luk od 90 stepeni. Ponavljajte vežbu koliko god možete puta u trajanju od jedne minute.

Žene, prestanite da se izvinjavate i kukate: Svako telo je stvoreno za kupaći i plažu! (VIDEO)

Vežba: Vetrenjača

Stanite u širok raskorak s lagano savijenim kolenima i stopalima okrenutim prema spolja. Ispravite gornji deo tela, pa desnom rukom zamahnite preko glave udesno. Potom levom rukom zamahnite preko glave ulevo.Naizmenično kružite ruke u trajanju od 60 sekundi.

Vežba: BokserkaOstanite u raskoraku. Podignite ruke, savijte ih u laktovima sa skupljenim šakama u visini ušiju kao da se spremate za boksački meč. Podignite levo koleno i pokušajte ga približiti desnom laktu što je moguće više.Par sekundi zadržite pozu, pa se vratite u početni položaj. Isto napravite s desnim kolenom i levim laktom. Naizmenično ponavljajte ovu vežbu u trajanju od dva minuta.

Žensko telo na plaži: Kako vas muškarci vide?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs