Vredi probati

Jedna vežba, dva minuta dnevno: Topi salo na bokovima u rekordnom roku! (VIDEO)

Radite ovu vežbu pravilno i salo sa bokova će vrlo brzo nestati
Fitnes & Nutricija
20:50h Autor:
Jedna vežba, dva minuta dnevno: Topi salo na bokovima u rekordnom roku! (VIDEO)
Foto: Shutterstock

Toplo vreme podrazumeva nošenje što manje garderobe, kratke majice, farmerke sa plitkim strukom i slično, a sve to je recept za isticanje nesavršenosti na stomaku.

Kada želimo da se rešimo masnih naslaga koje se nalaze u predelu stomaka, recept je jasan - zdravija ishrana i beskrajno mnogo vežbanja! Međutim, borba protiv sala nagomilanog sa strane, na bokovima, zahteva malo više varijacija u pokretima.

Ali, postoji jedna vežba koja daje fenomenalne rezultate! Profesionalci je zovu otklon trupa bučicama, a reč je o seldećoj vežbi:

Fitnes izazov! 27 dana, 10 minuta dnevno: Samo jedna vežba zateže celo telo! (FOTO)

Foto: Youtube printscreen / GetGlutes.com
Foto: Youtube printscreen / GetGlutes.com

Stanite u raskoračni stav i uzmite jednu bučicu u jednu ruku (ako nemate, poslužiće i flašica vode ili nešto slično). Ispravite se i naginjite se na stranu, spuštajući ispravljenu ruku sa bučicom na dole.

Veoma je važno da se ne naginjete napred ili pozadi, kao i da ne upotrebljavate dve bučice, jer se u tom slučaju naprežu mišići obe strane i efekat se poništava.

Što se tiče broja ponavljanja, ukoliko koristite lakše bučice, broj ponavljanja može biti i do 20, a ukoliko ste odlučili da radite sa težim, budite umereni, 6 do 10 ponavljanja biće sasvim dovoljno.

Jedna vežba za zategnutu guzu: Vratite se osnovama! (FOTO, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs