Potpuno autentična

Zavirite u dom Zorice Brunclik: U njenoj kući (ne)očekivano dominira jedna boja! (FOTO)

Svoj raskošan i neobičan stil pevačica je primenila i u svom domu, pa u njenom enterijeru vladaju jarke boje
Enterijer
15:36h Autor:
Zavirite u dom Zorice Brunclik: U njenoj kući (ne)očekivano dominira jedna boja! (FOTO)
Foto: Kurir / Nebojša Mandić

Slavna folk pevačica Zorica Brunclik stekla je popularnost zbog svog glasa i popularnih pesama, ali ono što uvek privuče pažnju jeste njen autentičan stil koji je godinama izdavaja na javnoj sceni, piše Lisa.rs.

Pevačica je uvek nosila upečatljive modne detalje, poput cvetnih venčića i neobičnih naočara, a naročito je ističe njena roze kosa po kojoj je Zorica uvek prepoznatljiva. Svoj raskošan i neobičan stil primenila i u svom domu, pa u njenom enterijeru vladaju jarke boje, poput ružičaste i crvene u kombinaciji sa belom.

Dom Nataše Bekvalac: Životni prostor ispunjen ljubavlju i romantičnim detaljima! (FOTO)

Zoričina ćerka Zlata Aranđelović često na društvenim mrežama objavljuje fotografije iz porodičnog doma, posebno kada su u pitanju specijalne prilike. Tako je jednom prilikom objavila fotografiju trpezarije koja je zainteresovala mnoge njene pratioce. Trpezarija je izgledala spremljeno za praznični ručak i na trpezi se ističu zanimljivi detalji poput cveća, sveća i crvenih ukrasa. Posebno što je privuklo pažnju javnosti jesu stolice u kombinaciji bele i roze nijanse.

Sudeći fotografijama na društvenim mrežama porodica uživa da provodi zajedničko vreme za trpezom. Zlata je objavila i fotografiju drugog trpezarijskog stola, ali ovoga puta detalji nisu bili u prvom planu. Za razliku od prethodne trpezarije ovu odlikuje jednostavan stil i dominacija bele boje.

Porodica uživa u zajedničkim trenucima, a naročito u vreme praznika. Prošlog Božića Zlata je objavila na Instagramu fotografiju praznične trpeze i božićne česnice i napisala: "Ništa bez mamine božićne česnice!"

Zavirite u dom Lidije Vukićević: Oaza mira sa upečatljivim detaljima! (FOTO, VIDEO)

Poseban kutak u domu jeste autentičan kamin u kome pored članova porodice Zorice Brunclik voli da uživa i kućni ljubimac poznate pevačice.

Dom Zorice Brunclik obiluje mnoštvom zanimljivih detalja, ali najizraženije je raznobojno cveće koje krasi pevačicinu baštu. Kada se pojavila fotografija cveća iz dvorišta ove poznate porodice cela javnost je bila oduševljena bogatom i zanimljivom cvetnom dekoracijom.

U domu Sofije Milošević: Novogodišnja jelka, luksuz, sjaj! (FOTO, VIDEO)

<\/div>

Pevačica uživa u cveću, pa je cvetnu dekoraciju iz bašte prenela i u svoj dom. Korpica sa cvećem u ljubičastoj i roze nijansi glavna je dekoracija u dnevnoj sobi.

Posebno zanimljiv kutak u kući jeste soba u kojoj se nalazi krevet prekriven baldahinama i stočić u beloj boji na kojem se nalaze pevačicini zanimljivi modni detalji.

Neobično skroman dom Trampove kćerke: Ovo od nje nismo očekivali! (FOTO)

<\/div>

Neobičan i upečatljiv prostor u domu slavne pevačice jeste soba za igru u kojoj se nalazi sto za kartanje i sto za bilijar. Soba je u staklu, pa se iz nje vidi raznobojna bašta.

Dom slavne pevačice dobija poseban sjaj za vreme novogodišnjih praznika. Slika velike novogodišnje jelke koju je podelila Zlata oduševila je njene pratioce. Na raskošnoj jelci bele boje posebno se ističu velike kugle u ružičastoj nijansi i zanimljivi srebrni detalji sa šljokicama.

Porodica uvek iznenadi svoje obožavaoce zanimljivom fotografijom i čestitkom za Novu godinu, pa mnogi već za koji dan očekuju da vide kako će ovoga puta slavna pevačica čestitati praznike. Pogledajte kako je pevačica prošle godine čestitala praznike obožavaocima!

Svečano u domu Živojinovića: Ovako Lepa Brena slavi Aranđelovdan! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs