Top 8 stvari

Sitnice koje bi svaka žena trebalo da ima u svom domu!

Često zanemarujemo činjenicu da upravo male stvari, poput kompleta istih tanjira i čaša, svaki stan čine domom
Enterijer
11:10h Autor:
Sitnice koje bi svaka žena trebalo da ima u svom domu!
Foto: Thinkstock

U hrpi neophodnih stvari za svoj dom, često često previdimo značaj onih manje očiglednih, a potrebnih sitnica. Sitnica koje jesu praktične, ali su pre svega melem za našu dušu.

Poenta je u tome što upravo te male stvari doprinose da vaš kutak poprimi toplinu doma i vaš lični pečat. Saznajte kojih šest stvari bi svaka žena trebalo da ima u svom stanu.

1. Mirišljave sveće za kupatiloKada dođe kraj radnog dana, idealan način za oslobađanje od nagomilanog stresa jeste topla kupka, mirišljave sveće i lagana muzika u četiri zida vašeg kupatila.

Izbor dizajnera: Top 7 idealnih boja za spavaću sobu!

2. Lepu posteljinuJedan do dva kompleta kvalitetne pamučne posteljine trebalo bi da se nađe u spavaćoj sobi svake žene. Tačno je da dobra posteljina može da košta puno, ali vredi štedeti za jedan takav komplet. Pronađite idealnu boju i desen, te živajte u slatkim snovima.

3. Komplet istih tanjiraJedan set istih tanjira i čaša ne košta puno, ali znači puno. Ne moraju da budu oni najskuplji, dovoljno je da su klasični i lepi. Minimum jedan do dva ovakva seta neophodni su u svakoj kuhinji, ako ne za svakodnevnu upotrebu, onda za posebne prilike - večeru sa prijateljima, recimo.

Crna boja za moć u domu: Gde nikako ne smete da je imate!

4. Sredstvo za otpušavanje ceviOvo je pre svega neophodno. Desi se s vremena na vreme da vam voda u slivniku ili kadi sporo otiče, pa da ne morate da tražite pomoć komšije - realno, i same možete da rešite problem. Isto je i sa sprejom za insekte.

5. Zid u bojiBeli zidovi su uvek u trendu, ali samo za svoju dušu, ofarbajte neki kutak doma u neku veselu opuštajuću boju. Na primer, svetlo zelena boja ima pozitivnu energiju koja se povezuje sa svežinom, prolećem, travom, bujnošću i živahnošću, te je savršena za spavaću sobu.

Prati vas loša sreća? 5 stvari koje privlače negativnu energiju u vaš dom!

6. Glamurozni jastučićiRaskošni detalji, poput jastučića, su veoma efektni, a i ne predstavljaju veliki udar na kućni budžet. Ukoliko ste vešti, možete ih i sami sašiti, izbor materijal je stvarno veliki.

7. Duge zaveseMalo šta može da trenutno ulepša prostor kao raskošne zavese. Najbolje je da dezen bude u nežnim tonovima kako biste postigli spektakularan izgled.

10 stvari koje treba da izbacite iz kuće, već danas!

8. Saksiju ili buket cvećaGerber, na primer, cvet je prelepih boja koji će ulepšati prostor, ali ga i očistiti od štetnih materija u vazduhu. Dobro upija i štetna jedinjenja koji se nalaze u dimu cigarete. Sami odaberite svoj omiljeni!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs