Obratite pažnju

Prati vas loša sreća? 5 stvari koje privlače negativnu energiju u vaš dom!

Postoji verovanje prema kome ogledalo naspram kreveta za spavanje privlači nepovoljne uticaje koji će se odraziti na vezu ili brak
Enterijer
19:40h
Prati vas loša sreća? 5 stvari koje privlače negativnu energiju u vaš dom!
Foto: Thinkstock

Ukoliko menjate enterijer u vašem stanu ili kući, pročitajte listu stvari koje bi trebalo da izbegnete!

Crna vrataPrema kineskoj filozofiji entrijera - feng šuiju, najadekvatniju boju za vaša ulazna vrata odabraćete u zavisnosti od strane sveta na kojoj se nalaze. Crna boja privlači nesreću ukoliko se vrata ne nalaze na severnoj strani.

Biljke sa trnjemOštre, reckave biljke pravi su magnet za lošu sreću. Zato, nije proporučljivo da uzgajate biljke sa trnjem, poput kaktusa.

Ogledalo naspram krevetaPostoji verovanje prema kome ogledalo naspram kreveta za spavanje privlači nepovoljne uticaje koji će se odraziti na vezu ili brak, prenosi Lisa.rs.

Kalendar na pogrešnom mestuKalendar koji se nalazi na vratima podseća da je život prolazan i zato negativno utiče na kvalitet i dužinu života ukućana.

Da bi prostor mogao da diše: Cake za savršen dom!

Slika brodolomaUkoliko stičete utisak da vas uporno prati loša sreća, vreme je da se rešite slike brodoloma. Brodolom je simbol karastrofe, tako da slika sa ovakvim motivom negativno utiče na ponašanje i energiju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs