Probajte

Izlaganje fotografija i slika u vašem stanu: Besplatni trikovi za velike promene! (FOTO)

Uselili ste se u nov stan, ili želite da promenite nešto bez prevelikih ulaganja, ovo je mesto gde se možete inspirisati
Enterijer
20:50h Autor:
Izlaganje fotografija i slika u vašem stanu: Besplatni trikovi za velike promene! (FOTO)
Foto: Instagram/mydomaine

Dragi posteri, porodične fotografije ili crteži mogu zasijati na neobičniji način. Dizajneri enterijera predlažu kul načine, mnogo zanimljivije od onih standardnih kačenja na zid.

Donosimo vam četiri primera, a vi odlučite koja vam se najviše dopadaju:1. Police za knjige od sada mogu postati postolja za vaše fotografije

A post shared by MyDomaine (@mydomaine) on Apr 15, 2017 at 7:00pm PDT

Šarmantan način kojim ćete uneti u vaš životni prostor nešto novo. Pored slika možete staviti i neke skulpture. Knjige u tom slučaju takođe ostaju na policama, ali i sa njima se možete poigrati tako što ćete par komada ppoložiti umesto da stoje uspravno kako je do sada to bio slučaj.

Rustični detalji, upadljiv tepih i zid u boji: 5 malih promena do novog doma! (FOTO)

2. Slike na ormariću ili komodi

A post shared by MyDomaine (@mydomaine) on Jan 18, 2017 at 5:07pm PST

Unesite pomalo umetnički momenat u svoj prostor, a to ćete najlakše izvesti ako budete naslonili slike na komodu ili ormarić. Postignućete jedan opušteniji stil i prostor će istog momenta početi da liči na stan nekog umetnika.

3. Ako imate kamin, on je idelano rešenja za izlaganje slika

A post shared by MyDomaine (@mydomaine) on May 11, 2017 at 6:02am PDT

Možete ih postaviti na pod pored kamina, a možete i na njega, ako imate postolje. Preklopite slike, jednu preko druge da se obe vide, time ćete postići malo neobičniji način izlaganja slika ali u isto vreme izgledaće jako šik.Ako ste oduvek želeli da imate kamin, a nemate mogućnosti, dobra solucija je da ga napravite od knaufa. On će u tom slučaju predstavljati samo ukras u vašem prostoru ali stan će vam postati sigurno šarmantnije mesto.

Iskoristite stiropor, farbu i tapete: Kako da promenite izgled doma sa malo novca! (FOTO)

4. Postavite slike na pod

A post shared by MyDomaine (@mydomaine) on Jun 2, 2017 at 8:03am PDT

Boemske sobe kakve gledamo po časopisima i internetu uvek su prepune knjiga, slika, grafika, skulptura i fotografija. Uglavnom razbacane ali nekako sve to zajedno izgleda šarmantno i elegantno. Postavite uramljene slike na pod, samo ih naslonite. Nađite idelano mesto, negde gde ne prolazite često, i gde vam neće smetati.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs