Uređenje doma

Da u narednoj godini budete srećni i zdravi: Tokom praznika stavite ovo u svoj dom!

Kakva vam je kuća, takve su vam i misli. Sredite dom kako biste sredili život
Enterijer
09:48h Autor:
Da u narednoj godini budete srećni i zdravi: Tokom praznika stavite ovo u svoj dom!
Foto: Thinkstock

Praznici nam uvek daju nadu, čak i onda kada nam u životu ne ide sve najbolje. Stoga Feng šui majstori savetuju da dobru sreću i zdravlje prizovete sami.

Pored pozitivnih misli, kuću morate da ukrasite na ovaj način.

Pre svega veoma je bitno temeljno srediti kuću od poda do plafona, izbacujući napolje sve nepotrebne stvari kao i prašinu i prljavštinu. Kada oslobodite kuću od tereta (nepotrebni papiri, kese, gomile nekorišćene garderobe i td.) ukrasite je sa svećama koje ćete redovno paliti. Veoma je bitno da u kuću unesete ukrase crvene, ljubičaste, srebrne i zlatne boje. Da te iste ukrase harmonično rasporedite po stanu, ali i da obratite pažnju da vaša kuća ima dovoljno ogledala i svetlih mesta.

Boje igraju glavnu ulogu u privlačenju sreće i dobrog zdravlja.

Na primer, zelena boja se koristi za poboljšanje zdravlja i harmoničnog odnosa u porodici pa se ta boja stavlja na istočnu stranu u kući.

Ako želite da vam u 2017. godini karijera krene na bolje ukrasite kuću plavom bojom ali tako što ćete je staviti u severni deo kuće.

Ne zaboravite da za Božić kuća mora da odiše crvenom bojom. Ova boja pripada elementu vatri, Kinezi je vezuju za sreću, Indijci za brak, a ceo svet je poštuje kao boju ljubavi i strasti. Prema Feng šuji ta boja označava bogatstvo, sreću i luksuz, međutim ako se preterano koristi može doći do ispada besa.

Stoga crvenu obilno koristite kako biste prizvali sreću i blagostanje u 2017. godini.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs