Otvorila dušu

Dženifer Lopez priznala: Zavisna sam od ljubavi, najviše se plašim samoće!

Pevačica kaže da nijedan raskid nije pokušala da zaboravi uz alkohol i žurke, a njen poroku su uvek bili drugi, novi muškarci
Vip priča
05:00h
Dženifer Lopez priznala: Zavisna sam od ljubavi, najviše se plašim samoće!
Foto: Reuters

U intervjuu za časopis Self, pevačica Dženifer Lopez otkrila je nekoliko svojih tajni koje do sada nije htela javno da prizna.

Popularna pevačica kaže da je zavisna od ljubavi i da se više od svega boji samoće.

Dženifer Lopez jedva obuzdala haljinu na gala večeri! Kako je to izgledalo, pogledajte OVDE.

"Dugo mi je trebalo da naučim da volim samu sebe. Kad god nisam bila u vezi, osnovna misija bila mi je da nađem dečka kako ne bih bila sama. Samo sam tako mogla da prebolim gubitak muškarca" - ispričala je Dženifer.

Pevačica kaže da nijedan raskid nije pokušala da zaboravi uz alkohol i žurke, a njen poroku su uvek bili drugi, novi muškarci. U braku je bila tri puta, a poslednji sa kojim je bila u vezi jeste mlađani plesač Kasper Smart (27).

Sada je konačno i sebi priznala da se boji samoće, a osvrnula se i na tuđe komentare o njenoj vezi sa mlađim muškarcem:

OVDE pročitajte ispovest Džoan Kolins nakon 64 godine ćutanja - Silovao me je muškarac za kog sam se potom udala!

"Priče kako su veze starijih žena s mlađim muškarcima osuđene na propast jako me nerviraju. To je tako zastarelo mišljenje i podrazumeva potpuno pogrešan pogled na život. Žene su poželjnije kad su zrelije i nema razloga zašto ne bi bile s mlađim muškarcima" - ističe pevačica i dodaje da muškarci vekovima preferiraju mlađe žene, pa isto tako žene mogu preferirati mlađe muškarce.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs