Zabavite se

Drevni arapski horoskop: Tumačenje znakova!

Saznajte šta vas karakteriše i kakvi ste u ljubavi
Zanimljivosti
21:12h Autor:
Drevni arapski horoskop: Tumačenje znakova!
Foto: Shutterstock

Nakon što ste izračunali koje ste oružje prema arapskom horoskopu prateći OVA UPUTSTVA, sada pročitajte tumačenje:

1) Nož

Drevno oružje i oruđe koje se od davnina koristi u različite svrhe: od napada i odbrane, do svakodnevne upotrebe u kuhinji.

Osoba rođena u ovom znaku je nepredvidiva, ćudljiva, često pomalo lena, divlja, nezavisna, ravnodušna prema disciplini i vezama koje mnogo obećavaju, voli da dominira i da odlučuje sama. Sigurna je u sebe i svoju pamet, ne prihvata konvencionalnosti i pravila u ponašanju. Mišljenja drugih je ostavljaju ravnodušnom.

U ljubavi ne prihvata kompromise, sklona je scenama, jer često ima slabe nerve. Važno je da nađe osobu koja sve to podnosi, pa će doći do sloge. Slaže se samo s osobama u znakovima: topuz, lanac, strela i praćka. Sa ostalima se ne slaže dobro, a naročito loše veze ima sa rođenima u znaku peroreza, arapskog mača i sablje.

2) Kama – ravni bodež

Staro, vrlo surovo oružje slično jataganu, ali ravne oštrice.

Osoba rođena u ovom znaku je ponosna i verna. Iako ponekad zna burno da reaguje, u suštini je simpatična. Često je omiljena u društvu. Obdarena je velikom vitalnošću, odličnim zdravljem i neuništivom energijom. Vrlo je hrabra i odlično se snalazi u opasnim situacijama i provokacijama.

U ljubavi je romantična, zna i želi mnogo da pruži. Ali, nikada ne podnosi neveru i ako joj to voljena osoba učini, njihovoj vezi je kraj, bez obzira koliko nevolje to može da joj donese. Dobro se slaže sa rođenima u znaku lanca, luka i strele, topuza i koplja.

Koja ste životinja prema keltskom horoskopu: Labud je oličenje strasti, a Leptir izuzetno društven!

3) Perorez – rasklopni džepni nož

Još jedno kućno oruđe koje može da bude vrlo opasno ako je u ruci lošeg čoveka.

Osoba rođena u ovom znaku je disciplinovana, veliki je radnik i dugo razmišlja pre nego što se za nešto odluči. Ne voli nagle promene, ima svoje ustaljene navike kojih se teško odriče, a kada je na to prisiljena vrlo joj teško pada. Ima svoj ​​stil života, urednost, pedanterija, zdrav život i naklonost ka sportu, koga se ne odriče ni u braku, pa je često smatraju egoistom. To je pogrešno, jer ona nije egoista, već samo voli svoje navike.

U ljubavi je verna, solidna i ne zahteva mnogo. Ali, ako nađe osobu koja joj je potpuno suprotna što se navika tiče, dolazi do užasnog nesklada. Zbog toga mora pažljivo da odabere partnera. Dobro se slaže sa: kopljem, praćkom i strelom, a loše sa sabljom, mačem i lancem.

4) Arapski mač

Ovo je opasno staro oružje za napad, ali i za odbranu.

Osoba rođena u ovom znaku je avanturističkog duha, agresivna, nervozna, često i pomalo surova, voli rizik i pustolovinu. Ima neki svoj ​​moral i norme kojih se pridržava, a mišljenje drugih je ne zanima. Kada nešto želi da postigne, ona je i beskrupulozna, za nju često važi "Cilj opravdava sredstvo".

U ljubavi zna šta hoće i koga hoće. A kada nekoga odabere, sigurno će da bude s njim, ma kako to nemoguće izgledalo. Ljubav je menja, s voljenom osobom je nežna, spremna na žrtve i sve joj dopušta. Ali, da bi tako bilo, ta osoba mora da je rođena u nekom od sledećih znakova: strela, buzdovan, topuz, praćka. Nikakve sloge nema s nožem, perorezom i lancem.

Horoskop starih Egipćana: Koji duh vlada vašim karakterom?

5) Buzdovan

Srednjevekovno oružje, koje se danas može videti samo u muzejima.

Osoba rođena u ovom znaku dobro se snalazi u svakoj situaciji, zna da zapoveda, ali i da prihvata tuđe zapovesti, dobar je prijatelj i osoba na koju može da se računa u neprilikama. Radoznala je i hrabra, voli putovanja i iznenadne neobične doživljaje.

U ljubavi je nestalna, voli flertove, ne voli da se vezuje i sve njene veze su površne. Više ceni prijateljstvo nego ljubav. Dobro se slaže sa svim znakovima, osim strele, praćke i topuza.

6) Topuz

Ovo je takođe srednjevekovno oružje, ali se ono teško može danas naći i u muzejima.

Osoba rođena u ovom znaku je sva u skrivenim vrlinama, koje je teško odmah primetiti. Može da deluje da je lenja, a u stvari je vrlo metodična u poslu i ono čega se prihvati ne radi površno. Vrlo je mudra i njena inteligencija je mirna. Ćutljiva je, pa zbog toga deluje usporeno, a vrlo je efikasna kada se nečega prihvati.

U ljubavi je idealan partner, jer ne zahteva mnogo i voli staložen porodični život. Ne voli svađe i scene, voli prirodu i šetnje, romantične situacije. Dobro se slaže sa svima, ali malo teže s lancem, praćkom i buzdovanom.

Otkrijte šta indijski horoskop govori o vama!

7) Sekira

Nezamenjiva je kao oruđe, a neprihvatljiva kao oružje.

Osoba rođena u ovom znaku ima ogromnu žeđ za znanjem i gvozdenu volju. Oni koji se posvete istraživačkim poduhvatima bilo koje vrste, postižu fantastične uspehe u svojoj struci. Hrabri i ambiciozni ne znaju za prepreke. Međutim, kao ljudi su vrlo mirni, to su idealisti koji sanjaju o svetu bez ratova i žele jednakost među ljudima.

U ljubavi pruža, ali i traži jednostavnost, sitne pažnje i nežnosti. To može da nađe samo sa rođenima u znaku lanca i praćke. Vrlo loše veze su s nožem, sabljom i arapskim mačem.

8) Lanac

Srednjevekovno oružje, korišćeno u ređim prilikama.

Osoba rođena u ovom znaku je efikasni diplomata, koji voli blagostanje, lepe stvari, poznate osobe i talentovani je ljubavnik. Osoba ovog znaka zna da zavede ljude i da ih uveri u nešti, može da bude dobar vođa. Ako vidite nekog muškarca da pravi sto gluposti zbog neke žene, znajte da je u devedeset odsto slučajeva to žena iz ovog znaka.

Veliki je diplomata i naizgled se slaže sa svima, a prikriva s kime se ne slaže. Ipak joj se ne preporučuje veza s topuzom i buzdovanom.

Devica je ljudski tornado, Strelac detektor laži: Koja je vaša supermoć?

9) Sablja

Iako je paradno oružje, može da bude vrlo opasno.

Osoba rođena u ovom znaku je rođena da zapoveda, jer poseduje prirodni autoritet, osećanje za organizaciju i zadovoljstvo u vladavini. Snob je i voli da dominira u društvu, ne voli usamljenost, već voli bučna mesta.

U braku je dobra majka/otac. Požrtvovna je za porodicu i teži da joj pruži sve najbolje. U ljubavi voli originalnost, vatrene izjave i mnogo kavaljerstva koje zahteva, ali i pruža. Dobro se slaže sa strelom i kopljem, a loše s nožem, sekirom, buzdovanom i topuzom.

10) Koplje

Starinsko, srednjevekovno oružje koje su nosili plemići.

Osoba rođena u ovom znaku je intelektualne prirode, lucidna i fizički privlačna. Ima bogatu maštu, lepo govori, dobro se snalazi u svakoj prilici i u svakom društvu. Odličan je psiholog. Mana joj je što se oseća nadmoćno, pa mnogo traži od života i razočarava se kad ne dosegne (ne)moguće ciljeve.

U ljubavi zahteva da je obožavana, a ako nije tako, razočarava se zauvek. Ne voli flertove. Može da se dobro slaže s perorezom i kamom, a loše s praćkom. Prema ostalim znakovima je ravnodušna.

Privucite ljubav svog života: Rak voli duge razgovore, kod Ovna ćete laskanjem daleko dogurati!

11) Praćka

Jedno od najstarijih oružja, koje danas postoji samo kao igračka.

Osoba rođena u ovom znaku je kreativni idealista, inteligentna, ali često pada u depresiju. Događa se često da sumnja u sebe i svoje snage, potrebna joj je pomoć u nevoljama iz kojih ponekad ne zna sama da se izvuče. Često je boem s raspevanom dušom, voli lutanja i ne odgovara joj sigurnost.

U ljubavi je krajnje romantična, voli strasno ali ne samo jednom, jer je zaljubljive prirode. Dobro se slaže sa strelom, arapskim mačem i sekirom, a loše sa sabljom i kopljem.

12) Strela

Nekada ubojito oružje, a danas se koristi u sportskoj disciplini.

Osoba rođena u ovom znaku ima snažno izraženu ličnost, blistav intelekt ili snažan talent, koji ide čak do genijalnosti. Nema praktičan duh i može da se dogodi da je materijalno izrabljuju loši ljudi, a da ona to ne primećuje.

Sve ljubavne veze su joj pretežno burne, jer ljubav shvata na neki svoj ​​specifičan način. Dobro se slaže s kopljem, lancem i sekirom, a loše s nožem i perorezom.

Kineski ljubavni horoskop: Pacov je romantičan i osećajan, Tigar je često u slobodnoj vezi!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs