Pobegli u toplije krajeve

Živojinovići uživaju na Tajlandu: Sunce, bazen, kokteli, snajke na okupu! (FOTO)

Uz široke osmehe i odlično raspoloženje, Živojinovići su obilazili znamenitosti ovog mesta
Celebrities
15:26h Autor:
Živojinovići uživaju na Tajlandu: Sunce, bazen, kokteli, snajke na okupu! (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen / Viktorzivojinovic

Lepa Brena i Boba Živojinović ove godine slave 25 godina braka, a svoju sreću su rešili da podele sa svojim najmilijima, piše Story.rs.

Naime, čitava porodica otputovala je na Tajland!

"Želim da budemo opušteni i uživamo u tome što smo zajedno. Ja sam radna majka i deca su mi uvek falila. U životu imam samo dve ljubavi, porodicu i publiku", izjavila je Lepa Brena pre odlaska.

Upoznajte sestru Lepe Brene: Talenat za pevanje i lepota u genima! (FOTO)

Kako je ovaj odmor rezervisan za njenu porodicu, Lepa Brena nije zaboravila ni svoju drugu ljubav, publiku sa kojom često deli najlepše trenutke odmora.

Pevačica je ostala dosledna svojim rečima i ovaj odmor je iskoristila kako bi se potpuno opustila i uživala u svakom trenutku, a posvetila se i nezaboravnim avanturama sa svojim sinovima.

Šta Lepa Brena ruča na letovanju: Fanovi zgroženi! (FOTO)

Uz široke osmehe i odlično raspoloženje, Živojinovići su obilazili znamenitosti ovog mesta, a pridružile su im se i Aleksandra Prijović, Filipova devojka, kao i Dorotea Radenković, izabranica Stefana Živojinovića, koju nemamo često prilike da vidimo na fotografijama.

Sudeći po fotografijama, Doroteu su svi članovi porodice odlično prihvatili, a porodica Živojinović je još jednom pokazala da su ljubav, sreća i poštovanje glavni imperativi u njihovoj družini.

Kako je uopšte moguće: Bivša Mis Tajlanda (67) ista kao pre 50 godina! (FOTO)

Pogledajte još fotografija:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs