Dostojna kraljevske porodice

Zbog jednog detalja svi su gledali u Kejt Midlton: Opravdala očekivanja! (FOTO, VIDEO)

Čak 170 gostiju okupilo se na svečanosti u Bakingemskoj palati koja je održana u čast kineskog predsednika Si Đinpinga. A ovo je prva takva prilika na kojoj se pojavila i Kejt
Celebrities
13:34h Autor:
Zbog jednog detalja svi su gledali u Kejt Midlton: Opravdala očekivanja! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

Oči Britanaca juče su bile uprte u Kejt Midlton. Naime, lepa vojvotkinja je prvi put učestvovala državničkoj večeri. Ovu svečanost organizovala je kraljica Elizabeta povodom posete kineskog predsednika Velikoj Britaniji.

Kraljicu sam upoznala u spavaćoj sobi: Ova žena menja život damama na britanskom dvoru! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Čak 170 gostiju okupilo se na svečanosti u Bakingemskoj palati koja je održana u čast kineskog predsednika Si Đinpinga. A ovo je prva takva prilika na kojoj se je pojavila i Kejt. Prema protokolu, ženske članice kraljevske porodice tokom takvih svečanosti moraju da budu obučene u večernje haljine i da nose tijare koje im pozajmljuje kraljica.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Kejt se sama pobrinula za svoju haljinu. Naime, dugu elegantnu jarko crvenu haljinu dizajnerka Dženi Pekam napravila je prema njenoj zamisli. Vojvotkinja obožava strukirane modele s pojasom i gornjim delom bez rukava, a osim što je crvena boja jedna od njenih omiljenih, takođe je bila prikladna za ovu večeru jer se radi o nacionalnoj kineskoj boji koja simboliše radost i sreću.

Gatara joj predvidela budućnost: Jednog dana bićeš kraljica! (FOTO)

Foto: AP
Foto: AP

Na glavi je imala tijaru pod nazivom "Lotosov cvet". Kraljevski dragulji retko izlaze na svetlo dana i čuvaju se isključivo za posebne prilike, pa je tako ovo bio tek treći put da Kejt nosi tijaru u javnosti. Prvi put ju je imala na svom venčanju, a drugi put na diplomatskom prijemu 2013. godine, tako da su Britanci nestrpljivo čekali da vide koju će tijaru da odabere ovog puta.

Bogata i raskošna: Ovako je izgledala mladenačka torta Kejt Midlton i princa Vilijama! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs