Jedan od najskladnijih parova

Zaljubljena u Vojina kao prvog dana: Evo čime se pohvalila Sloboda Mićalović! (FOTO)

Slavni glumci retko imaju javne izlive nežnosti
Celebrities
22:20h Autor:
Zaljubljena u Vojina kao prvog dana: Evo čime se pohvalila Sloboda Mićalović! (FOTO)
Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Od njegove prve poznatije uloge, u seriji "Porodično blago", Vojin Ćetković s razlogom važi za jednog od najatraktivnijih srpskih glumaca. Zato ni ne čudi što je osvojio srce jedne od najlepših Srpkinja - čarobne Slobode Bobe Mićalović.

Poznati par u svakoj prilici izgleda presrećno i zaljubljeno, a njihovu malu porodicu čine još ćerkice Vera i Mila, koje, baš kao i sve tajne svoje intime, Sloboda i Vojin čuvaju daleko od očiju javnosti, piše Glossy.

Slavni glumci retko imaju javne izlive nežnosti, ali njihova saradnja na snimanju serije "Nemanjići" donela je neke novine, pa je sve iznenadila Slobodina najnovija objava na društvenoj mreži Instagram.

Lepa glumica, koja u ovoj seriji igra Anu Dandolo, suprugu Stefana Prvovenčanog, ponovo ispred kamere sarađuje s Vojinom, budući da je baš on oživeo lik prvog srpskog kralja.

Sloboda Mićalović, prava dama sa merom: Najlepši selfiji prirodne srpske lepotice! (FOTO)

Do sad smo na njenom profilu više puta imali priliku da vidimo interesantne fotografije nastale tokom snimanja serije "Nemanjići", a Sloboda se juče pohvalila i izgledom svog dragog. Ona je, naime, objavila fotografiju Vojina u kostimu Stefana Prvovenčanog i u opisu istakla nekoliko smajlija sa srcima umesto očiju.

S obzirom na to kako izgleda i da je mnoge podsetio na Žarka Lauševića u ulozi Miloša Obilića, jasno je da će mnoge devojke biti zaljubljene do ušiju u poznatoj glumca...

Najlepši trenutak u životu Slobode Mićalović: Za ovo će zauvek biti zahvalna Bogu! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs