Dirljiv zagrljaj

Prvi susret sa biološkim ocem: Hajdi Klum 14 godina krila ćerku od bivšeg dečka pa rešila da ih upozna! (FOTO)

Nije poznato da li je do susreta došlo zbog neke posebne prilike, ili, pak, Lenin otac planira od sada češće da viđa svoju ćerku

Vip roditelji
Autor:
Prvi susret sa biološkim ocem: Hajdi Klum 14 godina krila ćerku od bivšeg dečka pa rešila da ih upozna! (FOTO)
Foto: Profimedia

Najstarija ćerka Hajdi Klum, Leni (14), nije odrastala uz svog biološkog oca Flavia Briatorea i nikada ga nije upoznala, ali izgleda da su se stvari promenile nakon susreta u Italiji.

Manekenka i italijanski biznismen raskinuli su 2004. godine, pre nego što se Leni i rodila, pa ju je sa Hajdi odgajio manekenkin bivši suprug Sil, koji je Flaviovu ćerku čak i usvojio.

Hajdi je bila sa roditeljima, troje dece i bivšim suprugom u jednom hotelu, dok im se Briantore kasnije pridružio. Leni nije krila uzbuđenje, a sa biznismenom se pri susretu dugo grlila. Iako manekenka nije krila da njena mezimica i njen biološki otac nemaju nikakav odnos, nešto se u međuvremenu promenilo.

Kako pišu strani mediji, Hajdi je bila tamo sa kompletnom porodicom, uključujuči roditelje i troje dece koje ima sa Silom. I svi su bili srećni i zabavljali su se. Flavio im se pridružio na ručku, a za stolom je ćaskao čak i sa Hajdi.

Nije poznato da li je do susreta došlo zbog neke posebne prilike, ili, pak, Lenin otac planira od sada češće da viđa svoju ćerku.

Fotografija dirljivog susreta ćerke i oca pogledajte OVDE.

Hajdi Klum (44) bez šminke: Pravo lice najpoznatijeg modela na svetu! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs