Velika dilema

Serena Vilijams pred velikom odlukom: Karijera ili dete? (FOTO)

Pritom je pozirala u pripijenom belom jednodelnom kupaćem kostimu i pokazala svoju sportsku figuru koju je brzo nakon porođaja vratila u prethodno stanje

Vip roditelji
Autor:
Serena Vilijams pred velikom odlukom: Karijera ili dete? (FOTO)
Foto: Profimedia

Slavna teniserka Serena Vilijams u seprtembru prošle godine je svet donela devojčicu Aleksis i tada po prvi puta iskusila čari majčinstva. Ubrzo nakon porođaja, Serena se vratila treninzima i pripremama za dalja sportska takmičenja, kako ne bi puno propustila.

O svojim daljim odlukama i tome kako bi vrlo rado još barem jednom postala majka, 36-godišnja Vilijams je progovorila za novi broj magazina InStyle. Pritom je pozirala u pripijenom belom jednodelnom kupaćem kostimu i pokazala svoju sportsku figuru koju je brzo nakon porođaja vratila u prethodno stanje.

A post shared by lovebscott (@lovebscott) on

"Da se nisam vratila sportu već bi odavno ponovo bila trudna. Ne znam da li želim da i dalje igram ili da ponovo postanem majka", priznala je teniserka koja se izgleda trenutno nalazi na velikoj životnoj prekretnici koja će definisati njen privatni, ali i profesionalni život.

Serena Vilijams u sedmom mesecu trudnoće: Gola na naslovnici slavnog magazina! (FOTO)

Serena je takođe progovorila i o teškim periodima prilagođavanja na nove turnire nakon trudnoće i porođaja. "Bilo je teško. Sedela bih u svlačionici i izmlazivala mleko, jer su mi grudi bile prevelike, a kada bih završila one bi bile i do dva broja manja. Tek tada sam bila spremna da izađem i zaigram", prisetila se višestruka prvakinja i osvajačica 23 Grand Slemova.

Isprozivali je da liči na muškarca: Evo kako im je Serena Vilijams odgovorila! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs