pogledajte

Srećniji nego ikada: Jelena i Novak Đoković podelili preslatke fotografije s porodičnog odmora! (FOTO)

Nakon napornog perioda treninga i priprema za novu sezonu, a potom i obnavljanja povrede, slavni sportista i njegova porodica otputovali su na zaslužen odmor.

Vip roditelji
Autor:
Srećniji nego ikada: Jelena i Novak Đoković podelili preslatke fotografije s porodičnog odmora! (FOTO)
Jelena i Novak Đoković, Foto: Kurir / Dragan Kadić

Destinacija za koju su se opredelili je Ortizej, italijansko odmaralište koje posebno cene pravi ljubitelji prirode i zimskih sportova, budući da raspolaže fenomenalnim ski stazama, a tu je očaravajući pogled na lepote Južnog Tirola, piše Glossy.

Da je porodica Đoković otputovala na odmor najpre smo saznali od Novaka, koji je podelio fotografiju na kojoj njegov sin Stefan i on uživaju u čarima snega.

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Jelena je nešto kasnije pratioce na Instagramu obradovala snimkom na kom njen suprug uči trogodišnjeg Stefana da skija.

- Imala sam dovoljno sreće da uhvatim ovaj zalazak sunca tokom današnjeg skijanja - istakla je Jelena u opisu fotografije.

Supruga Novaka Đokovića zatim je podelila svoju fotografiju sa ski staze, da bi nakon toga obradovala obožavaoce prelepom fotografijom za koju je pozirala sa svojim dragim.

Gospođa Đoković objavila je, naime, fotografiju na kojoj su ona i njen suprug zagrljeni, a ona ga u šali stiska i raduje se onako kako to čine njegove obožavateljke.

- Naišla sam sam na ovog momka na planini! Obožavateljka - našalila se Jelena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs