ON IPAK ZNA

POZNATI ROKER OBJASNIO ZAŠTO SE NJEGOV 19-GODIŠNJI SIN VERIO: Ovo je NAJBOLJA DEFINICIJA LJUBAVI

Bon Džovi je je progovorio o veridbi svog mladog sina sa 19-godišnjom Mili Bobi Braun. Sama rok ikona upoznala je svoju srednjoškolsku dragu kada je imao samo 18 godina, a njihov brak traje već 34 godine.

Vip roditelji
Autor:
POZNATI ROKER OBJASNIO ZAŠTO SE NJEGOV 19-GODIŠNJI SIN VERIO: Ovo je NAJBOLJA DEFINICIJA LJUBAVI
Džon Bon Džovi, Foto: Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pronalaženje one prave je najvažnije

Tokom radio intervjua koji je dao pre nekoliko dana, muzička legendu su pitali da li je zabrinut zbog ishitrene odluke njegovog 20-godišnjeg sina Džejka da se oženi 19-godišnjom glumicom Mili Bobi Braun koja se proslavila u ulozi Eleven u tin seriji "Stranger Things".

"Ne znam da li su godine važne. Ako nađete pravog partnera i rastete zajedno - od toga nema ništa bolje, zajedničko odrastanje je divna stvar," rekao je slavni muzičar.

Džon Bon Džovi
foto: Profimedia

Njegov sin ide njegovim stopama

Pevač grupe "It's My Life" je više od 3 decenije u braku sa svojom dugogodišnjom partnerkom Doroteom Herli, koju je upoznao u srednjoj školi. Par se tajno venčao 1989. godine u kapeli u Grejslendu u Las Vegasu.

Osim Džejka, imaju i ćerku i još 2 sina, a sada je troje od njihovo 4 dece vereno. Ponosni tata je izjavio: "Mislim da su sva moja deca našla ljude sa kojima misle da mogu da rastu i svi nam se sviđaju."

Mlada ljubav u svom najboljem izdanju

Prošlog meseca, Džejk je zaprosio Mili i poklonio joj zadivljujući dijamantski prsten za koji se procenjuje da vredi između 75.000 i 150.000 dolara. Par je vest o veridbi podelio na Instagramu, uz crno-belu fotografiju Džejka kako grli svoju verenicu s leđa dok je ona pokazivala svoj impresivni prsten.

Mili je napisala „Volim te već 3 leta, dušo, želim ih sve.“

Možda su mladi, ali romansa između ove dve zaljubljene ptičice je nesumnjivo ozbiljna i intenzivna. I samo po rečima kojim Mili opisuje Džejka, osećamo da će njihova veza trajati ceo život.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs