"JA ZAKONITO POSTOJIM!"

IMA 27 GODINA I NIKADA JE JAVNO NIJE PRIZNAO: Ovo je "tajna" ćerka Džeka Nikolsona, koja neverovatno PODSEĆA NA OCA!

Tesa Gurin ima 27 godina i ističe da zakonito postoji! Džek Nikolson je nikada javno nije priznao.

Vip roditelji
15:17h Autor:
IMA 27 GODINA I NIKADA JE JAVNO NIJE PRIZNAO: Ovo je "tajna" ćerka Džeka Nikolsona, koja neverovatno PODSEĆA NA OCA!
Foto: Profimedia

A dobitnika tri Oskara, takođe, Tesa skoro nikada ne pominje. Jedan od retkih momenata kada se Gurin osvrnula na svog oca jeste kada ga je iskritikovala na svojim društevnim mrežama, jer nikako nije prisutan u njenom životu svih ovih godina.

- Ne postoji takva stvar kao što je vanbračno dete, postoji samo vanbračni roditelj - rekla je ona u jednom od svojih storija na Instagramu.

Njena majka je njujorška agentica za nekretnine Dženin Gurin. Nikolson je navodno imao vezu sa njom 1994. godine, ali je ostavio kada je saznao da je tada 20-godišnja Dženin, trudna sa Tesom.

- Iako nismo zajedno, jedva čekam da rodim bebu - istakla je tada Dženin.

A za one koji su na njen račun ostavljali razne nekativne komentare, ćerka slavnog glumca imala jasnu poruku:

- Ali SAD je 2022. godina – godina kada ste uvređeni zbog bukvalno svega pod suncem, očigledno! Zato mi je ZADIVLJUJUĆE da neko koristi termin ‘nezakonita’ da bi opisao nekoga u današnje vreme. Samo sam se uštinula i ispostavilo se da… ZAKONITO postojim - rekla je ona.

Gurin je, inače, ambiciozna glumica. Do sada, iza sebe ima nekoliko projekata. Moždaje najpoznatija po glavnoj ulozi u filmu „Stranger’s Arms“ iz 2018. Prema IMDb-u, ona ima uloge u još dva filma, „Stage Plai“ iz 2021. i „The Crusaders“ iz 2022.

- Tesa jako liči na Džeka Nikolsona, a postoji mnogo dokumentovanih dokaza da je on njen otac - rekao je Denis Mekdugal, koji je napisao biografiju o Nikolsonu 2008. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs