džulijan mur

Holivudska diva slavi godišnjicu braka sa 10 godina mlađim suprugom: Tada sam shvatio da je ona prava! (FOTO)

Glumica Džulijan Mur i njen suprug Bart deo su holivudskog krema, ali najbolje se osećaju bez glamura i bliceva fotoaparata, kad mogu da budu svoji. Potpuno 'prljavi' proveli su i 17. godišnjicu braka.

Vip roditelji
Autor:
Holivudska diva slavi godišnjicu braka sa 10 godina mlađim suprugom: Tada sam shvatio da je ona prava! (FOTO)
Foto: Profimedia

Zvezda filmova "Veliki Lebovski" i "Sati", Džulijan Mur dokaz je da žena i u šezdesetim godinama može odlično da izgleda u vrućim pantalonama.

Slavna 59-godišnja glumica na Instagramu je objavila je fotografiju na kojoj blista od sreće, u zagrljaju supruga Barta Frundliha s kojim je protekli vikend proslavila 17. godišnjicu braka.

"Rekla sam mu da bi trebalo da se istušira. On mi je rekao da mi kosa smrdi na buđ, poput neke stare kutije. Srećna ti 17. godišnjica braka, ni s kim ne bih radije bila svaki dan. Volim te!", napisala je uz fotografiju Džulijan i dodala haštagove #godišnjica i #karantin.

U beloj majici i vrućim pantalonama, vitka glumica izgleda opušteno i fit u sivoj trenerci i beloj majici s kratkim rukavima.

Džulijani Bart upoznali su se 1996. godine, na snimanju filma "The Myth of Fingerprints", a venčali su na leto 2003. godine.

U jednom intervjuu reditelj je ispričao da je znao da je Džulijan 'ona prava' kad je na snimanju filma na kojem su se upoznali, dobio poriv da stane iza nje dok je duvao vetar, kako bi je zaštitio. "Tada smo se, bez reči, povezali na jednom drugom nivou", izjavio je. Par ima dvoje dece, 22-godišnjeg Kejleba i 18-godišnju Liv.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs