anđelina, sintija, naomi, megan i šarliz

Ovo su deca poznatih i oni ne prihvataju svoj pol: Psiholozi smatraju da je ovo jako opasno!

U Holivudu se sve češće zvezde izjašnjavaju da odgajaju decu neutralnog pola.

Vip roditelji
Autor:
Ovo su deca poznatih i oni ne prihvataju svoj pol: Psiholozi smatraju da je ovo jako opasno!
Foto: Profimedia

Ćerka Anđeline Džoli se ne oseća kao devojčica i voli da oblači mušku odeću, a nedavno je nakon porođaja Kejt Hadson objavila da će njeno dete samo odlučiti kog je pola.

Veliku pažnju javnosti privukao je takođe intervju Sintija Nikson koja je govorila o promeni pola svog sina.

Psiholozi smatraju da je ovakav model vaspitavanja opasan po detetovo odrastanje, dok slavne ličnosti misle da njihova deca sama mogu da odluče kog će pola biti!

U nastavku otkrivamo zvezde čija deca ne prihvataju svoj pol.

ANĐELINA DŽOLI

foto: Profimedia

Najstarija ćerka Anđeline Džoli i Breda Pita, Šajlo, nedavno je promenila ime u Džon. Mediji su izvestili da 14-godišnja devojčica ne prepoznaje svoj biološki pol i da planira da ga uskoro promeni. Insajderi uveravaju da je Šajlo podvrgnuta hormonskoj terapiji od 12. godine: lekovi pripremaju njeno telo za operaciju. Roditelji podržavaju ovu odluku - bez njihovog odobrenja terapija ne bi bila moguća. Skoro celog svog svesnog života, Šajlo negira svoj rod i nosi odeću muškog kroja - voluminozne dukseve, duge majice i šortseve - i izbegava pažnju novinara. Ona voli da ostane u senci sestara, braće i majke Anđeline.

ŠARLIZ TERON

foto: Profimedia

Holivudska diva je redak primer odgovorne mame. Ona nema pomoćnice i ustaje svakog dana u 5:45 kako bi napravila doručak za decu i odvela ih u školu. Glumica odgaja dvoje usvojene dece – August i Džekson. Poslednjih nekoliko godina, Džekson je nosio ekskluzivnu odeću za devojčice: haljine i suknje od tila u različitim nijansama ružičaste. Šarliz isprva nije ni na koji način komentarisala njegovu garderobu, a onda je u jednom od intervjua decu nazvala "moje dve divne devojke". Tako je Teron priznala da se njen sin smatra devojčicom i podržala je odluku svog deteta.

MEGAN FOKS

foto: Profimedia

Sin Megan Foks i Brajana Ostina Grina, Noa, od malih nogu je obožavao lepršave haljine. U početku su roditelji uveravali da se dečak samo zabavlja. Ali, do sedme godine, njegova ljubav prema Dizni princezama nije izbledela: još uvek dolazi u školu u haljinama - jedan od njegovih favorita je tirkizna haljina princeze Elze. Foks i Grin su opet jednoglasni: mama i tata uče svog sina da ne sledi mišljenje većine i brane njegov identitet.

NAOMI VOTS

foto: Profimedia

Najmlađi sin Naomi Vots i Liev Šrajbera još nije odlučio kog je pola. 11-godišnji Samuel često je snimljen od strane paparaca u ružičastim haljinama i sandalama, "ženskim" majicama i patikama za devojčice. Tinejdžer voli neobične frizure, a ponekad nosi laganu šminku. Roditelji i stariji brat saosećaju sa eksperimentima, ne vrše pritisak i obećavaju da će podržati bilo koji od njegovih rodnih izbora.

SINTIJA NIKSON

foto: Profimedia

Zvezdi serije „Seks i grad“ bilo je potrebno oko dve godine da shvati i prihvati: njena najstarija ćerka Samanta sada je mladić po imenu Samuel. Sintija Nikson je čak posetila terapeuta koji je podržao. Sada Sintija, koja je i sama prošla kroz težak period svog života, promenila seksualnu orijentaciju i udala se za Kristin Marinoni 2012. godine, otvoreno govori o problemima transrodnih ljudi. I uvek ponavlja koliko je ponosna na Samuela.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs