Stiglo naređenje

Ipak je gluma: Britanski mediji otkrivaju šta se zaista dešavalo između Kejt i Megan na Božić! (FOTO)

Sudeći prema objavljenim fotografijama između Kejt i Megan više nema nikakvih nesuglasica

Vip priča
Autor:
Ipak je gluma: Britanski mediji otkrivaju šta se zaista dešavalo između Kejt i Megan na Božić! (FOTO)
Foto: AP / Frank Augstein

Sudeći prema objavljenim fotografijama među jetrvama Kejt Midlton i Megan Markl nema nikakvih nesuglasica, iako su mediji proteklih mesec dana bili zatrpani njihovom navodnom svađom. Ne samo to, nego je i otkriveno ko su dežurni "krivci" za njihovo pomirenje.

Kejt Midlton i Megan Markl ruku pod ruku: Istina ili još jedna obmana za javnost? (FOTO)

foto: AP / Frank Augstein

Britanska kraljevska porodica skupila se u Sandringamu gde je započelo trodnevno božićno slavlje koje svake godine organizuje kraljica Elizabeta II.

Po tradiciji, na božićno jutro cela kraljevska porodica je okupljena krenula pešice u crkvu Svete Marije Magdalene, koja se nalazi na imanju Sandringam. Dok su šetali prema crkvi, okupljeni meštani i fotoreporteri gledali su uglavnom u vojvotkinje Kejt i Megan koje su poslednjih nedelja punile medijske redove.

Tenzije među jetrvama ne prestaju: Kejt Midlton i Megan Markl se ne podnose iz jednog prostog razloga!

foto: EPA / Str

Sudeći prema objavljenim fotografijama između Kejt i Megan više nema nikakvih nesuglasica, ali izgleda da je to tako jer su dobile takvo naređenje.

Naime, kako prenosi Daily Mail, kraljica Elizabeta II navodno je vojvotkinjama Kejt i Megan jasno stavila do znanja da sve nesuglasice koje imaju, ostave iza sebe tokom ovih praznika. Štaviše, kraljica je na isti potez nagovorila i princa Čarlsa koji je takođe "održao bukvicu" vojvotkinjama.

Odao je rukopis: Ekspert otkrio pravu ličnost Megan Markl! (FOTO)

foto: AP / Frank Augstein

Nesuglasice između Kejt i Megan navodno su počele još pre objave da se Hari i Megan sele iz Kensigtonske palate u Frogmor Haus u Vindzoru. Nekoliko dana pre venčana u maju 2018. jetrve su se navodno posvađale oko haljine princeze Šarlot, što je Kejt čak dovelo do suza.

Šokirani ponašanjem vojvotkinje: Megan Markl razbesenela i Viktoriju Bekam! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs