Sulejman Veličanstveni dolazi u Beograd!

Halit Ergenč: Između srpske publike i mene postoji uzajamno poštovanje!

Slavni turski glumac Halit Ergenč sredinom decembra boraviće u srpskoj prestonici da bi promovisao nove epizode Sulejmana Veličanstvenog
Vip priča
00:48h Autor:
Halit Ergenč: Između srpske publike i mene postoji uzajamno poštovanje!
Foto: Twitter / Halit Ergenc

Uoči dolaska u Beograd, glavni glumac Sulejmana Veličanstvenog Halit Ergenč, izjavio je da se raduje ponovnom susretu sa srpskom prestonicom jer mu je, kako kaže, ostao u lepom sećanju kada je dolazio kao zvezda serije "1001 noć"

- Radujem se dolasku u Beograd. Taj grad mi je ostao u lepom sećanju, a uspeh koji je serija postigla govori da između publike u Srbiji i mene postoji međusobno poštovanje - izjavio je popularni turski glumac Halit Ergenč, koji će 17. i 18. decembra boraviti u Beogradu.

Četrdesettrogodišnji Ergenč dolazi kao gost Televizije Nova, na čijem će programu biti emitovane nove epizode "Sulejmana Veličanstvenog", televizijskog hita koji je osvojio publiku širom sveta.

Miljenik ženskog dela publike već je gostovao u Beogradu pre tri godine. Tada je došao kao Onur iz serije "1001 noć", a društvo mu je pravila supruga i koleginica Bergizar Korel, sa kojom ima troipogodišnjeg sina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs