Iskreno

Haris Džinović: Mnogo sam lenj za snimanje spotova!

Popularni pevač je objasnio zašto se ne odlučuje na snimanje spotova, a sa novim spotom ispravlja grešku koju je napravio sa pesmama prethodnih godina
Vip priča
13:10h Autor:
Haris Džinović: Mnogo sam lenj za snimanje spotova!
Foto: Fonet

Poznati pevač Haris Džinović najavio je da će od sledeće nedelje, pa na svaka tri meseca objavljivati po jedan singl.

Snimanje spotova ne spada u omiljeni deo njegovog posla, ali je Haris Džinović ipak odlučio da ekranizuje novu pesmu "Kalup tvoga vrata", koja je prva u nizu singlova koje će od naredne nedelje pevač objavljivati na svaka dva, tri meseca. Do kraja sledeće godine sve te pesme biće objedinjene kao jedan album.

- Skroman sam čovek i nikada za svoje pesme unapred nisam tvrdio da će postati hitovi, pa tako neću ni za ovu. Oprezan sam u izjavama pa jedino što mogu da kažem je da se nadam da će je narod prihvatiti i zavoleti - kaže legendarni muzičar, koji je neke od kadrova snimio u jednom tržnom centru u Beogradu, neke na pozorišnim daskama, a sve to kako bi ispravio ranije greške.

- Nisam malo, nego mnogo lenj, pa se zato ne odlučujem na snimanje spotova. Ovaj put se nije bio izuzetak, nego ispravljanje grešaka koje sam napravio sa pesmama prethodnih godina, koje su trebalo da budu praćene spotom, ali eto nisu - kaže Džinović, koga očekuje veoma naporan period, budući da 24. decembra ima koncert u Novom Sadu, dok će ga Beograđani slušati u Centru Sava 27. i 28. decembra.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs