Glumac sa dobrim smislom za humor

Geri Oldman Amerikancima: Smučili ste nam se!

Naseljenici su bili najveće kmeze u istoriji, pa odj...te vi, gomilo cmizdravaca - poručio proslavljeni britanski glumac Amerikancima povodom njihovog praznika Dana zahvalnosti, u skeču jednog Tv šoua
Vip priča
13:48h Autor:
Geri Oldman Amerikancima: Smučili ste nam se!
Foto: Reuters

Proslavljeni engleski glumac Geri Oldman je u skeču emitovanom u emisiji američkog tok šou voditelja Džimija Kimela poručio da mu je drago što Amerikanci više nisu Britanci.

Stojeći u klasičnom američkom domu, okružen večerom za Dan zahvalnosti, Oldman je rekao: "Zdravo, ja sam Englez Geri Oldman i imam specijalnu prazničnu poruku za moje američke prijatelje".

- Ove godine, dok uživate u vašoj godišnjoj gozbi za Dan zahvalnosti, razmotrite ovo: vređate nas. Ne samo da ste pobegli iz naše zemlje da ne bi plaćali poreze koje sada svojevoljno plaćate, već nam to trljate na nos orgijom prežderavanja - rekao je Oldman.

- Kapiramo, zahvalni ste što ste nas se rešili, ali znate šta? Nama je drago što više niste Britanci. Naseljenici su bili najveće kmeze u istoriji. Pa odj...te vi, gomilo cmizdravaca! - poručio im je glumac pre nego što je uništio celu gozbu iznetu na sto ispred njega i završio skeč salutiranjem i pozdravom "Neka Bog čuva kraljicu!"

Dan zahvalnosti je nacionalni praznik u SAD i Kanadi. Slavi se četvrtog četvrtka u novembru u SAD u znak zahvalnosti na prvu žetvu koju su doseljenici imali u Novom svetu 1621. godine. Dan zahvalnosti je uz Božić i Novu godinu deo praznične sezone u SAD i jedan je od najvećih praznika u Americi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs