pogledajte

Uživa u trudnoći i u ljubavi: Ana Ivanović oduševila fanove jednim detaljem! (FOTO)

Bivša srpska teniserka i nemački fudbaler iščekuju dolazak svog prvog deteta, a poslednji meseci Anine trudnoće rezervisani su za uživanje

Vip priča
10:59h Autor:
Uživa u trudnoći i u ljubavi: Ana Ivanović oduševila fanove jednim detaljem! (FOTO)
Ana Ivanović, Foto: Profimedia

Bivša teniserka i jedna od najljepših sportiskinja na svetu Ana Ivanović samo što nije rodila, a budući da trudnoću odlično podnosi, zadnje mesece pre dolaska deteta provodi putujući sa suprugom.

Trenutke uživanja sa suprugom, fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom često deli sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama, a svojom poslednjom objavom je sve oduševila. Ana je, naime, objavila fotografiju na svom Instagram profilu na kojoj uz čikašku reku pozira sa suprugom, a jedan je detalj privukao pažnju svih njenih fanova. Ana na fotografiji nema ni mrvicu šminke, a izgleda odlično, čime je još jednom potvrdila svoju titulu jedne od najlepših žena.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger: Uživanje u zimskim čarolijama! (VIDEO)

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Za svoju je fotografiju dobila pregršt komplimenata, a jedan od njenih pratitelja je napisao: "Definitivno najlepša žena na svetu."

Ana i Bastijan nedavno su se u svoj dom u Čikagu vratili iz Srbije gde Ana odlazi na lekarske preglede jer svom lekaru najviše veruje, a navodno će se u Beogradu i poroditi. Lepa trudnica uživa u trudnoći i nema nikakvih poteškoća, a nedavno je za srpske medije izvor blizak bivšoj teniserki rekao: "Samo se smeje i nije joj teško ništa. Šeta i izlazi, a ni putovanja joj ne padaju teško. Ona i Bastijan planiraju putovati sve dok ne postane neophodno da ona miruje pre porođaja."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs