Stravično odrastanje

Teške optužbe brata slavnog glumca: Kevin je gori od našeg oca naciste koji me je zlostavljao! (FOTO, VIDEO)

Rendi Fauler tvrdi da je njihov otac, o kojem priča kao o "stvorenju" zbog njegovog izopačenog ponašanja, bio simpatizer nacista koji ga je silovao više od 50 puta do njegove 14. godine

Vip priča
11:22h Autor:
Teške optužbe brata slavnog glumca: Kevin je gori od našeg oca naciste koji me je zlostavljao! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

Brat Kevina Spejsija progovorio je o očevom zlostavljanju u detinjstvu za britanski Sun. Rendi Fauler tvrdi da je njihov otac, o kojem priča kao o "stvorenju" zbog njegovog izopačenog ponašanja, bio simpatizer nacista koji ga je silovao više od 50 puta do njegove 14. godine.

foto: Profimedia

Međutim, Fauler kaže da je uprkos svemu tome njegov brat Spejsi još gori zbog slave, moći i bogatstva koje poseduje.

foto: Printscreen Youtube / KTVB

"Kevin je bio kralj, ali sve ove optužbe su ga svrgnule s prestola. Iskorišćavao je ljude koristeći svoju poziciju moći. Celog života sam mislio da štitim Kevina od tate, a ispostavilo se da je sve bilo uzalud jer je on još gori od mog oca, Stvorenja", rekao je.

Holivud na nogama: Više niko neće da radi sa zlostavljačem Vudijem Alenom?!

foto: Printscreen Youtube / KTVB

I dok je Fauler o zlostavljanju govorio u detalje, za Kevina nije siguran da li deli njegovu sudbinu.

"Uvek sam mislio da sam spasao brata od oca, ali nakon svih ovih optužbi koje su se pojavile protiv njega, počeo sam da mislim da je i njega zlostavljao. Ali, s obzirom na to da on sa mnom ne želi da razgovara, verovatno nikad neću saznati."

foto: Profimedia

62-godišnjak je napisao autobiografiju "A Moment In Time: Living in the Shadows" ("Život u senci") o traumatičnom detinjstvu i odrastanju uz nasilje u porodici, a u prodaji se našla u decembru prošle godine. U njoj Fauler do detalja opisuje seksualno zlostavljanje i optužuje majku koja se pravila da ništa nije znala:

"Znao je da me stisn uz zid i sodomizuje. Majka bi tad lupala po vratima i pitala što se događa, a on bi mi stavio ruku oko vrata, pripretio mi da ćutim i ona bi samo otišla."

Bolest, svađe, depresija, zlostavljanje: Mračne tajne savršene američke porodice! (FOTO, VIDEO)

Što se tiče sećanja na brata u detinjstvu, Fauler je tvrdio:

"Spejsi je lažov. To je zato što mu je život bio dosadan, mama se prema njemu ponašala zaštitnički, a otac ga je ignorisao. Zato je lagao da je imao problematično detinjstvo i da ga je spasilo pozorište, a zapravo je bio mamin sin."

Tragičan život poznate glumice: Dva puta lečila rak, ćerku spasavala od droge, dečko joj nestao bez traga! (FOTO, VIDEO)

foto: Profimedia

Izrazio je sumnju da je Spejsi možda imao sumnjivu vezu s majkom:

"Njihova veza je bila jako čudna. U porodici se govorkalo o tome, širili su se tračevi. Ona je neprestano visila po njemu kao neko jeftino odelo, bilo je prilično uznemirujuće. Voleo bih da mi je majka poklonila samo desetinu pažnje koju je poklonila njemu."

Njihova majka Kejtlin An Fauler je umrla 2003. godine, a njihov otac Tomas Džefri Fauler 1992.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs