Konačno nasmejana

Borba sa kancerom je iza nje: Slavna glumica prvi put nasmejana posle teške bolesti! (FOTO)

Teški dani sada su iza nje, pa Šenon s osmehom korača prema novim izazovima

Vip priča
14:10h Autor:
Borba sa kancerom je iza nje: Slavna glumica prvi put nasmejana posle teške bolesti! (FOTO)
Foto: Profimedia

Šenon Doerti, koju mnogi i dalje pamte po ulozi Brende Volš u popularnoj seriji "Beverli Hils", vraća se na male ekrane. Omiljena glumica nedavno je pobedila opaku bolest s kojom se borila protekle tri godine.

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

Teški dani sada su iza nje, pa Šenon s osmehom korača prema novim izazovima. Jedan od njih je i rimejk filma "Heathers" u kojem je slavna glumica tumačila ulogu Heder Djuk. Ovo joj je prvi angažman nakon teške dijagnoze, a posao joj itekako godi. To je pokazala i pojavivši se odlično raspoložena na premijeri filma na kojoj je blistala u elegantnom crnom odelu.

2 godine se borila protiv raka: Slavna glumica ozdravila, ponosno pokazala novu frizuru! (FOTO)

foto: Profimedia

Tokom večeri Doerti je održala i govor kojim se zahvalila celoj ekipi koja ju je podržavala i dala joj priliku da glumi uprkos zdravstvenim problemima s kojima se borila.

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

Podsetimo, Šenon je u februaru 2015. godine dijagnostikovan karcinom dojke. Zbog bolesti se podvrgnula mastektomiji, hemioterapiji i radijaciji, a svoju bitku za ozdravljenje sve vreme je dokumentovala putem svog Instagrama.

Srećne vesti stigle su u avgustu prošle godine kada je Šenon javnost obavestila da je bolest u remisiji. Nadamo se da će tako i ostati!

Lični onkolog Anđeline Džoli otkriva ženama: Ovako ćete rizik od raka dojke svesti na minimum!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs